Väderprognos för 5 dagar

lördag 3 december 2011

God eftermiddag, vänner!

 

Lördag 03

Vi tog våra ärenden i snitslad bana idag som planerat. Först biblioteket och jag lånade faktiskt flera böcker. Visst tog jag en chans, men vi hoppas att vädret håller sig ett tag till. Jag får ha dem till den 16 januari, så det är ingen brådska med dem.

Sedan bar det av till Granngården och den Kungliga Kaninen. Vi hade tur för vi fick 100:- rabatt på den 10 kg påsen vi köpte. Jag köpte en bauta stor musling till tjejerna också, den var så söt. Dom har inte haft nåt i den storleken förut. Skulle dom gilla den, var makens första fråga när vi skulle betala. Jag hade tänkt att fotografera den, men Smulan stack som en oljad blixt med muslingen. Så nu är både hon och musebusen borta för stunden. Jaja, så kan det gå. Jag är jätteglad att dom gillar den så mycket! Ett klart lyckad köp med andra ord.

Sen var det mataffärens tur. Vi skulle inte ha så mycket – trodde jag. Men tydligen var både toa- och hushålls-pappret på upphällningen. Det var lika bra att köpa det också. Vi köpte morötter, vitkål, blomkål och en massa frukt. Både clementiner och vindruvor. Nu klarar jag mig nästa vecka med! Även en stor bytta med chokladglass inhandlades. MUMS!

Ikväll gör vi det enkelt för oss. Vi ska äta kalvsylta med rödbetssallad. Vi tjuvstartar lite med julen. Det är ju så gott. Vi äter det nästan bara vid jul. Ett gott vörtbröd hittade vi också, jättegott med en god ost på tycker vi!

Färdtjänsten skötte sig utmärkt och höll tiderna. Han som körde oss till biblioteket körde oss till nästa ställe också. Han var jättetrevlig. Han som körde oss hem, körde som en biltjuv. Men hem kom vi snabbt som bara den.

Nu har vi varit hemma ett par timmar, ätit en snabb, men sen lunch, stuvat undan sakerna och nu kopplar vi av med Handbolls VM. Bild på bauta muslingen kommer om jag nu får låna den av tjejerna…

Ha en jättetrevlig eftermiddag!

beary_happy_saturday_teddy_bear/Julia

7 kommentarer:

 1. Vilken tur att de gillade den nya leksaken, den blir kanske gömd för alltid, hihi!
  skönt när allt funkar som det ska med åkandet.
  "Biltjuvs taxi" säger matte att hon också åkt med några gånger, en gång fick hon säga till föraren att ta det lugnt för han som satt i rullstolen höllt på att falla av trots att han var fastspänd, hua mig!
  Kalvsylta gillar jag också, mmmmmm.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. hej.
  jag har ändrat adress från lanthandel till gammeldags.
  www.gammeldags.bloggplatsen.se
  /Lanthandel

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha fått med utmärkt beräm godkänt av katterna för mususlingsinköpet. Sånt betyder mycket. Vore kul att få se en bild så småningom, kanske på både katter och mususling.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att allt fungerade med färdtjänsten idag. Kul med massa nya böcker som väntar. Blir spinnande att se muslingen.nosbuff

  SvaraRadera
 5. Den musebusen gjorde succé. :) Skönt att allting funkade med färdtjänsten. Nu börjar det dessutom bli kallt ute och då blir man extra utsatt vid förseningar. Skönt att ta något som går fort att "laga" när man varit i farten. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Hoppas inte tjejerna gömt undan mususlingen för alltid , utan att vi får se en bild av den nån dag :) Skönt att färdtjänsten passade tiderna och att ni fick inhandlat en hel del verkar det som :) Trevlig helg på er alla !

  SvaraRadera
 7. Jamar som övriga missevänner
  ska bli spinnande att se bild på muslingen, mjau

  SvaraRadera