Väderprognos för 5 dagar

lördag 17 december 2011

Den här bloggposten innehåller nötkräm!

 

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

barn-och-notkram_d8900dae0724ced4-575

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

notkram-575_4628b61585e162f3-575

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

/Julia

3 kommentarer:

 1. Hoppas det sprids riktigt mycket Nötkräm på alla våra bloggar :)

  SvaraRadera
 2. Tack för ett jättebra bloggtips somdet verkligen är i julens anda! Tror att vi redan har publicerat det på Allas hemsida men ska kolla för säkerhets skull :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Thanks forr a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you may be a great author.I
  will bbe sure to bookmark your blog and definitely will come
  back in the future. I want to encourage yyou continue your great writing, have a nice morning!

  SvaraRadera