Väderprognos för 5 dagar

lördag 6 augusti 2011

Hej på er, denna gråa lördag!

 

71

 

Efter en skön natt och mysig frukost för två, har maken fixat nätdörren för stunden. Inifrån går den ju att regla, fast det vill jag inte för om jag behöver hjälp måste de ju kunna komma in när jag är ensam.. Han satte in en enkel hasp på utsidan. Bara för att hindra dörren från att gå upp, som den gjorde tidigare i veckan.

Om jag måste ta mig ut på egen hand, så har jag en nätdörr reglad på min sida, mot rullstolsrampen också. Där, strax utanför står min elrullstol parkerad och till den orkar jag nog gå med bock om jag måste. Jag är inte “inlåst” på något sätt alls.

Det känns bra att jag inte behöver riskera att dörren går upp av sig själv igen och hjälpen kan ta sig in om det skulle behövas. Jag har inte behövt dem (som tur är) ännu, men så här kan jag känna mig lika trygg som förut. Maken tror att allt blir som vanligt när det väl regnar igen och träet sväller igen, men han klurar vidare på en annan lösning.

Det är mulet, men varmt och kvavt och det är möjligt att det kommer regn eller kanske en åskskur rent av idag. Lika bra att vi passar på att gå ut på en liten promenad. Slänga soporna och ta en lite runda i byn.

Ha en härlig lördag!

34/Julia

3 kommentarer:

 1. Vad bra att nätdörren håller sig där den ska vara nu så inte de små söta rymmer.
  Kvavt och klibbigt hos oss också men nu regnar det som attan, kanske det kommer nån åska men vi får väl se.

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
 2. hej
  tack för inlägget på vår sida!
  ja,adressen til vår hemsida har Ö i sig,lite ovanligt,men det finns.
  självklart får ni lägga en länk här till mig!
  jag komer lägga en länk till er hos mig!

  SvaraRadera
 3. Skönt att det löste sig med dörren. Är ju superviktigt att du känner dig trygg.Nosbuff

  SvaraRadera