Väderprognos för 5 dagar

fredag 5 augusti 2011

God morgon soliga, svala fredag!

 

0270

 

Efter en virrig natt med många drömmar, vaknade jag tidigt. Redan vid 5-tiden gick jag upp. Inte alls så pigg som jag kunde önska!

Jag har aldrig varit nojig med att låsa och jag brukar inte kolla flera gånger innan jag lägger mig. Det har hänt några gånger att jag upptäckte på morgonen att jag hade glömt att låsa och aldrig brytt mig speciellt. Framför allt har jag aldrig varit rädd. Men igår kollade jag en gång extra att vi hade låst in oss ordentligt.

Imorse kollade jag lika noga att nätdörren fortfarande var stängd innan jag öppnade. Det var den, skon låg kvar som dörrstopp. Skönt, nu har jag vädrat och funderar på att gå och försöka sova lite till. Jag känner att jag behöver det. Jag vill vara någotsånär pigg när maken dyker upp på eftermiddan.

Förresten, jag gjorde honom lite glad igår också. Jag hittade serien om Kessler en fortsättning på Hemliga Armén. Den är också gjord av BBC. Deras serier är sevärda och välgjorda och jag beställde den och några billiga ljudböcker på MP3-filer från vår “vanliga” leverantör. De lär dyka upp i början på nästa vecka. Jag får dem om en vecka, då maken kommer nästa gång.

Den här veckan kommer han bara med veckans vanliga post. En veckotidning med korsordsbilaga. Den ser jag fram emot varje vecka. Korsorden är av varierande svårighetsgrad och bilagan brukar räcka en vecka. Om inte, har jag en korsordstidning som kommer en gång i månaden att ta till. Jag är aldrig utan nån form av hjärngympa.

Jag har sparat ihop en trave av NEs korsord som jag har printat ut och sparar i en pärm för att ha vid behov.

Nej, nu ska jag stänga till och gå och lägga mig en stund. Jag har nästan 2 timmar att vila på tills maken ringer vid 11-tiden.

have_a_beautiful_day_cats_in_doorway/Julia

2 kommentarer:

 1. Förstår att det känns olustigt med nätdörren, skönt att husse kommer idag. Korsord är trevliga saker säger matte, bra för allmänbildningen och att hålla hjärnan igånr. Hoppas att du kunde sova en stund till så du är pigg ikväll.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Min matte är lite nojig med att låsa och känna en extra gång innan sängdags så hon förstår dig.
  En morgon vaknade hon av att hon glömt låsa så det är nog därför för inget annat har hänt. Nu låses ju porten klockan 21 men man vet aldrig.
  Maken får fixa till nått i helgen.
  Korsord är bra men just nu läser matte bara på kvällarna och släcker ALDRIG känns det som.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera