Väderprognos för 5 dagar

måndag 22 augusti 2011

God eftermiddag!

 

121

Jag vaknade till regnsmatter idag igen, men det var en varm natt. Vid 7-tiden visade termometern 15,9 grader. Det har varit och är mulet, men varmt. Nu är det runt 20 grader och uppehåll.

Jag har fortsatt att lyssna på Stephenie Meyer avslutande bok om Bella och Edward, Så länge vi båda andas. Lika spännande som de tre första och nu kommer äntligen upplösningen. Jag har väl 6-7 timmar kvar att lyssna. Jag bara måste få veta om slutet blir som i sagorna “and they lived happily for ever and ever”…

Jag har tjuvlyssnat några minuter på boken Bree Tanners andra liv,bara för att se om de också handlar om vampyrer, och det gör den. Den får vänta tills jag har lyssnat färdigt på sagan om Bella och Edward.

Sedan tror jag nog att böcker om varulvar och vampyrer får vara för ett bra tag. Twilight serien är ju en lång kärlekshistoria, om än något ovanligt. Annars är den typen av böcker vanligtvis så (onödigt ?) blodiga. Jag med min fantasi får lätt mardrömmar om läskigheterna jag ser/läser/lyssnar på.

Jag har aldrig varit rädd för att vara ensam, tvärt om, jag trivs med att vara ensam. Jag vill inte bli det bara på grund av  läskigheterna i böckernas värld och en livlig fantasi.

Ja visst ja! Jag glömde bort att visa bild på min fruktfrossa.

PICT0436

Här kan ni se vad jag tänker sätta i mig under veckan.

Känner jag mig rätt och det gör jag Ler med tungan ute lär det inte bli mycket kvar till på fredag av fruktberget Ängel.

Ha en trevlig eftermiddag!

beary_happy_monday_teddy_bear /Julia

5 kommentarer:

 1. Mums, så gott det ser ut med all frukt! Det där med skräckfilmer och -böcker har aldrig varit min grej heller. Glömmer aldrig när jag i tonåren såg Stephen Kings "Children of the corn". Eller rättare sagt, låtsades titta på filmen och satt med blicken fäst strax utanför bioduken (man var väl en cool tonåring?) :) Efter det blev jag bättre på att sålla filmer och inte läsa färdigt böcker om de var för läskiga. Du botaniserade ju en del bland talböckerna i helgen, så du hittar säkert något helt annat som omväxling. Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 2. Matte är också lite blödig när det gäller sånt, hon var och tittade på Catpeople på bian för längesen med en kompis och när den svarta pantern låg och lurade under en säng och hon såg tassen komma ut och dra ner personen som satt på sängen, reste sig matte upp och sa till komoisen "nu går vi" men de satt mitt i salongen och kompisen skämdes för att gå, hihi! Nu kan hon se sånt men undviker det mer än gärna! Lite skräckfasination som ung tonåring!
  Vilket fruktberg, du gillar verkligen frukt!

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
 3. Jag läser aldrig bloddrypande grejor, föredrar deckare där liket bara är en liten tråkig detalj och där man sedan koncentrerar sig på bov-letande samt miljö- och personskildringar. A la Dorothy Sayers o Co :-)
  Har förresten läst ut Krigets vindar nu och stod rådlös framför bokhyllan ett tag innan jag i desperation fick tag i Borta med vinden som jag nu läser för cirka 25 gången... :D
  Önskar dig en härlig fruktfrossarvecka!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Vilket berg, frossa på du!! Skönt nu när det är lagom varmt.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Det var inget dåligt fruktberg det där :)
  Här har det varit varmt ocg gott HELA dagen och solen har lyst från en så gott som klarblå himmel HELA eftermiddagen och kvällen.
  Så jag har varit med matte ute och plockat Björnbären som vi hittade på söndagspromenaden :)
  Matte säger att hon bara får mardrömar om hon tittar på filmer med en massa småkryp som en massa spindlar eller skalbaggar.

  SvaraRadera