Väderprognos för 5 dagar

torsdag 18 augusti 2011

Godmorron!

 

43

Jag vaknade ganska sent till regnsmatter denna morgon. Nu ett par timmar senare försöker solen att skina mellan molntussarna, regnet har dragit vidare.

Jag vaknade stel och med värk, dagen började inte bra. Jag tycker illa om att behöva börja dagen med värktabletter, men idag hade jag inget val. Min morgonträning fick jag avbryta, det gjorde för ont. Jag fortsätter när jag känner att jag orkar och kan. Jag har som alla kroniskt sjuka bra och dåliga dagar. Idag är en av de dåliga. Det var länge sedan jag hade så här ont och var så här stel, men jag vet att det går över! Jag får ta det varligt nån dag och allt blir som vanligt igen.

Jag tog nog i för mycket igår. Lätt hänt när jag mår bra Ler. Då vet jag att det kommer surt efter, men tills på lördag tänker jag bli bra igen. Jag vill och måste ut på lite bus med maken då. Vi måste gå till biblioteket och handla lite. Det viktigaste är kattsand, visserligen räcker den nog ytterligare en vecka, men maken ska inte behöva släpa så tungt på bussen nästa fredag.

Jag planerar noga vad vi behöver varje gång vi ger oss iväg. Gör allt för att det ska bli så enkelt som det bara är möjligt för min älskling. Han bär så mycket ändå för min skull. Utan körkort och bil är det bara bussen att välja på. Dessutom kostar färdtjänsten pengar, 70:- per resa och vi åker bara så mycket som vi måste.

Nu är det lika bra att jag avslutar min frukost och gör resten av min morgonträning. Värken håller på att ge med sig. Jag ska ta det försiktigt och bara göra de grundövningar som jag gör flera gånger varje dag. Inga gångövningar, mer än det som jag måste. Jag måste ju gå in på både badrum och sovrum på egna ben. Visserligen är det bara några steg, men de få stegen kan vara jobbiga när det gör ont. Äsch, jag vet ju att det går över. Inget att gnälla över, så nu slutar jag Nyah-Nyah.

 

Ha en fin torsdag!

Nice m vinkevink /Julia

8 kommentarer:

 1. Tjingeling här har det oxå regnat inatt och solen har försökt att ta sig genom molnen utan att lyckas hitintills idag.
  Kan ju hoppas det blir soligt ikväll , så jag kan rasta matte en stund :)
  Hoppas din värk försvinner till på lördag så ni kan hitta på lite bus :)

  SvaraRadera
 2. Värk kan verkligen variera i intensitet mellan olika dagar. Eftersom du vet med dig, att det brukar gå över efter en-någon dag, hoppas vi att lördagens bus blir av. Man behöver lite bus emellanåt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Det är så trist att du ska behöva ha så ont, vila nu lite så du kan ut på bus på lördag.
  Matte har haft ont i sin rygg nu sen hon började jobba, hon får det alltid efter att ha varit ledig en längre tid för det är mer gående och stående på jobbet och innan ryggen vill som hon vill så, hon fick också börja dagen med en värkis, hon har klarat de andra dagarna tills hon kommit hem.
  Det är bra att ni kan åka iväg och shoppa det största och tyngsta, det underlättar alltid men gör inte som min matte som glömmer hälften, hmmm! Hon planerar nog inte så bra, hihi!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 4. Vi skickar lite extra spinnhealing från oss och hoppas att värken försvinner fort.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. kikar in,är du oxå sjukpensionär? (med tanke på att du har färdtjänst?)
  jag är sjukpensionär men "för frisk" för färdtjänst.

  SvaraRadera
 6. Anette:

  Här kan du läsa om mitt handikapp.
  http://hjuliahullerombuller.blogspot.com/2011/06/god-lordagsmorgon-vanner.html

  Hälsningar
  Julia

  SvaraRadera
 7. hej igen!
  blev tagen utav din historia,så jag skrev min i ett inlägg hos mig:
  http://lugnochharmoni.blogspot.com/2011/08/tagen.html

  SvaraRadera
 8. Förstår att det är jobbigt när värken plötsligt blir värre. Det är så tråkigt att du inte kan göra något utöver det vanliga utan att bli "straffad", men så är det tyvärr ofta när man inte är "grundfrisk". Hoppas det snart ger med sig.
  För som Findus & Co jamar - man måste få unna sig lite bus! :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera