Väderprognos för 5 dagar

onsdag 24 augusti 2011

Godmorgon kyliga onsdag!

 

Godmorgen%20(104)

Vi har sovit gott inatt också. Är lite stel, men jag har inte ont. Det är huvudsaken! Det är nästan kallt ute, vid 7-tiden visade termometern bara 10,3 grader men temperaturen är på god väg uppåt. nu en timme senare har den gått upp till 13,7 grader och morgondimman har lättat. Solen skiner från en nästan klarblå himmel, så det ser mycket lovande ut.

Idag har jag lagt in en mycket viktig banner i högra bildkanten! Klickar ni på den lilla bilden kommer ni till deras hemsida

Banner-ST-copy

Låt oss hjälpas åt att försöka rädda Södertälje Katthem också!

Med generösa människors hjälp har Katthemmet Kompis blivit återuppbyggd efter den tragiska branden och nu behöver Södertälje Katthem vår hjälp! Läs deras historia på bloggen. Där berättar bloggkatten Madeleine om deras besvärliga situation. Kommunen har dragit in den ekonomiska stödet de har fått och hyresvärden vill inte förlänga deras hyreskontrakt. Vi måste få dem att ändra sig.

Nu tillbaka till mig. Jag höll mitt löfte till mig själv och gjorde inte ett smack mer än det jag hade lovat mig själv. Jag dammade de svarta ytorna och nu är de damm- nos- och tassfria i några dagar i alla fall.

Att jag är stel beror nog bara på att jag har sovit djupt och då rör jag inte på mig så mycket under natten. Stelheten går över snabbt när jag börjar röra på mig igen på morgonen. Jag har inte ont och det är jätteskön.

Mina planer för idag är ganska lik från igår. Det vill säga, jag ska inte göra nåt idag heller, bara ta det lugnt och vara rädd om mig. Självklart kommer jag att göra alla övningarna i min dagliga träning, det är ett måste och en sund rutin. Jag mår bra av den och är ett av de måsten dagligen. Annars har jag lyssnat färdigt på Twiligth sagan. Upplösningen var precis så spännande som väntat.

Nu har jag Bree Tanners andra liv kvar att lyssna på som handlar om vampyrer. Om jag inte minns fel förekom hon i en av de fyra böckerna också, jaja… jag får väl se/höra. Den boken är kort. Bara knappt 5 timmar, så den blir “utläst” idag. Efter det kommer jag inte lyssna på mer om vampyrer, det räckte för ett tag. Fast jag tyckte mycket om kärlekssagan om Edward och Bella! Jag är väl en obotlig romantiker.

Ha en fin onsdag och sprid gärna Katthemmets banner och hjälpbehov!

00025-1  /Julia

5 kommentarer:

 1. Tjingeling på er :)
  Här öser regnet ner och jag tror visst att den där Åskar är på väg hitåt också :(
  SÅ bra att du INTE gjorde mer än du bestämt dig för :)
  Så bra att du skrivit lite om nedläggningshotade Södertälje Katthem och lagt in deras banner.
  Jag ska oxå lägga in deras banner i mitt högerfält tänkte jag. Man måste ju bara hjälpa till att sprida detta viktiga budskap !!!
  Ha det gott denna lill-lördag !!

  SvaraRadera
 2. Vi är så oroliga för hur det ska gå med katthemmet. Bannern ligger såklart på vår blogg också, och vi hoppas att vi alla kan nå ut till massor av människor som bryr sig.
  Här har det varit ganska fint idag och jag hoppas att det håller i sig, för i morgon förmiddag ska jag fotograferas utomhus till en egen spalt som jag ska få i tidningen. Jättekul men nervöst... :-)
  Bra att du tar det lugnt, och skönt att värken håller sig på mattan.
  Vi tassade in till Aamor och han var som väntat en jamartrevlig skällis :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra dag. Lite mys och gos också så blir det riktigt bra. Nu ska vi se om matte lyckas få dit bannern på vår blogg.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. *tääänja, sträcka* Sådärjam, vi blev så inspirerade av röda kissen högst upp i inlägget. Det är skönt att sträcka på sig ibland. Vi håller alla tassar för att hyresvärden lyckas hitta en ersättningslokal för katthemmet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Hur kan kommunen dra in bidraget till en sån god sak? De kan säkert lägga pengar på annat som är mindre viktigt, så är det alltid. Hoppas det löser sig!
  Bra att du höll ditt eget löfte!
  Det kan bli för mycket av en boksort efter ett tag säger matte, man måste skifta inriktning vad det nu betyder, hihi!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera