Väderprognos för 5 dagar

onsdag 3 augusti 2011

God onsdagsmorgon vänner!

 

0255

Åter en sval, nästan kall natt! Vilket innebär att jag sover gott. Jag hade inte lika ont när jag vaknade, som igår. Det innebär att jag börjar hinna ifatt min träning igen. Skönt! Jag har fortsatt min liggande träning lika intensivt som före semestern, visst blir jag trött och det gör ont, men det hjälper och det är just det som räknas.

Jag har haft problem med Wikkis blogg i flera dagar och verkar inte vara ensam om det Ledsen. Hon själv har stora problem med både bilder och inlägg. Trist när det strular. Jag har till och med laddat ner webbläsaren Firefox (efter ett tips av Kjelle Bus) bara för att prova om det var Chrome som inte ville, men det är Metrobloggen som krånglar. Exploder är så långsam, så den har jag slutat att använda för länge sedan.

Annars hade jag inte gjort nåt speciellt igår, ändå var jag jättetrött redan vid 8-tiden på kvällen. Jag gick och la mig tidigt och somnade redan vid 9. Vaknade till vid 2-tiden av att jag faktiskt frös, tittade på termometern och den visade bara 6,8 grader ute och 19, 2 grader i sovrummet! Tog en runda till badrummet och hämtade en flicepläd och la den över täcket också samtidigt och somnade snabbt om. Det var skönt med den tunna filten på täcket. Amanda kom och la sig under täcket och värmde som en extra levande element.

100_0655

En typisk Amanda-bula

Hon gillar att ligga under täcken och filtar. Helst vill hon att jag också ska ligga under, men det brukar gå bra ändå.

Jag vaknade och gick upp runt ½8. Fixade frukost, kollade mitt blodsocker (4,8) vilket ingår i min morgonrutin varje morgon innan jag äter. Just nu är jag inne på mitt andra mugg med thé. Imorse bryggde jag mitt favorit thé Söderns Höjder som den kallas här i Sthlm. Jag tror att den kallas för Söderblandning på andra håll i landet. Ett blommigt och smakrikt thé, passar utmärkt att dricka på morgonen… eller när som helst på dagen egentligen. På kvällen dricker jag oftast mint thé, gott och milt lugnande tycker jag.

Idag ska jag göra lika mycket eller lite som igår. Lyssna på bok, lösa korsord och tar mina vanliga rundor bland mina bloggvänner, för att se vad de hade för sig. Jag fick läsa nåt ledsamt hos Max & Måns, kika gärna in och se på den vackra filmen som deras husse har gjort! Jag har inga måsten och det är rätt så skönt. Jag kanske tar ett svep med dammtrasan över alla svart apparater. Minsta dammkorn syns ju på dem. När det inte har regnat på länge dammar det mer ute som kommer in genom öppna fönster.

Ha en fin onsdag!

576_large/Julia

3 kommentarer:

 1. Modigt av Amanda att ligga under täcket. Själva ligger vi gärna ovanpå för att ha mera koll.
  Tack för filmberömmet. :-)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi har också problem med att komma in på Wikki´s blogg och fortfarande problem med att kommentera hos en del kompisar. Trist. Skönt att du sover ordentligt och att träningen fungerar. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är märkligt men matte säger också att det kan räcka med en tunn filt som extra värme om man fryser, tur att man slipper har tunga tjocka på sig.
  Bra att du börjar komma ikapp men din träning igen för det hjäpler alltid med att träna, om man orkar säger matte, hihi! Hon är en slöis, ups!
  Snygg bula!

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera