Väderprognos för 5 dagar

måndag 29 augusti 2011

Godmorgon vänner!

 

20s

Vardagen är här igen. Det är svalare än tidigare, termometern visar blygsamma 13,9 grader än så länge. Solen har inte velat visa sig än, men senare kanske, det blåser lite grann också.

Jag har två trötta busfrön sovandes i soffan, det blev mycket bus nu på morgonen. Smulans favorit lek, matte kastar torrisar som ska jagas och dödas innan dom äts upp, jätteskojsigt! Amanda nosade på en och fnös… de var ju samma sort som i automaten, varför jobba när man kan äta ur den utan att anstränga sig. Hon kom senare med sin musebus, den ville hon jaga! Efter en stunds busande la dom sig i sin vanliga hög och somnade.

Då var det min tur att få i mig lite mat. Thé och mackor, precis som vanligt.

Nu har solen brutit igenom molnen och tittat ner på vårt hus och tomt. Härligt. Smulan och Amanda har sol i rastgården nästan hela dagen, där mår dom gott!

Maken har plockat de första päronen igår. Jättegoda är dom som vanligt. Dessa tänker jag mumsa i mig under veckan.

Veckans schema är tom och jag ska bara ta hand om mig och jamisarna. Inga måsten förutom min dagliga träning. Jag ska lyssna färdigt på Viveca Stens bok, Den innersta kretsen, jag vet inte riktigt hur lång den är, men nu är jag säkert framme vid upplösningen. Spännande!!!

Jag ska nog titta lite på friidrotts VM, också. Vi/jag missade den i lördags och maken åkte rätt tidigt igår och jag gjorde annat = lyssnade på bok och glömde bort den. Jag gillar att titta på friidrott och brukar se de stora mästerskapen.

Ha en fin måndag!

00025-1 /Julia

3 kommentarer:

 1. Här har solen lyst med sin frånvaro mest hela dagen :(
  Jaga gottis och musebuse det är aktiviteter som jag oxå gillar :)
  Låter skönt att du och Smulan o Amanda inte har några måsten !
  Bra idé med att jag ska ta med mig en bössa nästa gång jag får åka med på bilutställning :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt bra start på dagen! Bus och sen mys framåt dan. Hoppas att ni har haft en bra dag.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ja varför jaga torrisar när man kan äta dom ur matskålen, klok katt hihi! Fast jag kan förstå att det kan vara kul för jag gillar att leka sök så det blir nästan samma sak fast jag "dödar" inte det.
  Matte gillar också friidrott men hon knorrar lite när det är på ställen som är på så olika tider mot vad vi är på för då går det när hon jobbar annars får hon kolla på reprisen.

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera