Väderprognos för 5 dagar

tisdag 23 augusti 2011

God förmiddag svala tisdag!

 

00013a

Vaknade med en sång på läpparna, nästan. Jag mår så bra och är på så gott humör… På en helt vanlig tisdag! Jag har gjort alla mina liggande övningar helt utan smärta, det känns jättebra i kroppen, men jag ska försöka att inte överdriva mina ansträngningar bara för att jag mår bra. Jag har lärt mig läxan! Jag mår toppen och tar i för mycket då och det tänker jag inte göra den här gången, ska försöka låta bli i alla fall Blinkar.

Jag kommer i alla fall ta ett varv med dammtrasan på alla svarta ytor. De är inte många som tur är. Allt syns på dem, den allra minsta dammkorn, för att inte tala om tass och nos avtryck. Undrar var de kommer ifrån *sneglar mot Smulan och Amanda och ler*

Annars ska jag bara lyssna på bok, lösa korsord och spela lite spel på fejjan… jag ska nog spela lite kort också. Men allt detta gör jag sittande vid bordet och/eller datorn som står på samma bord. Förresten, jag måste nog hämta uppdateringarna min pytte dator också, det var ett tag sedan jag var ute på nätet med den. Som tur är kan den sköta sig själv bara den är på. Jo, det är lika bra att fixa det på en gång och ta fram korsordet.

På min bok har jag bara upplösningen kvar att lyssna till. Den är jättespännande!

Jag ville inte missa något igår kväll, så jag satte på en gammal bok En geishas memoarer att somna till . Den har jag hört förr flera gånger och missar inget om och när jag somnar, det visste jag.

Jag önskar er en fin och solig Tisdag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear  /Julia

5 kommentarer:

 1. Tjingeling på er !
  Så skönt att du är pigg idag och inte har ont.Hoppas du kunnat hålla dig , så du inte gjort mer än vad du skrivit att du skulle göra :)
  Låter fullt tillräckligt tycker jag och matte :)
  Här skiner solen idag igen , men inte blir det visst nån prommis för det :(
  Matte ska visst iväg och grilla med jobbarkompisarna ikväll. Hoppas verkligen hon sparar lite gott till mig och husse !!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att läsa att du mår så bra idag!
  Vi har haft det soligt och varmt idag och det har varit toppen.
  Konstigt att det blir nos och tassavtryck för det blir det aldrig hos oss, jo säger matte att det blir det visst - strunt samma matte tar hand om det precis som du gör, hihi!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bra! Klokt att ta det lugnt så det fortsätter :-). Bättre väder så nu kan man njuta av livet på altanen.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Ibland samverkar allt och livet känns underbart: fint väder, gott humör, ingen värk. Hoppas att allt detta håller i sig! Hoppas att du varit nöjd med Twilight-böckerna. Har du förresten sett, att förfataren har lagt ut en (icke slutförd) version av första boken, sedd ur Edwards perspektiv? Här är länken:

  http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf

  Ha en trevlig tisdagskväll! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Grattis till välbefinnandet, och så bra att du känner din kropp och dess begränsningar, det är en konst som inte är så lätt att lära sig.
  En bra bok förgyller livet. Jag började ju på Borta med vinden eftersom jag saknade nya "bokuppslag". Och nu är jag helt fast i den. Åh, så bra den är!
  Smart att lyssna på "gamla böcker" innan du somnar :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera