Väderprognos för 5 dagar

måndag 15 augusti 2011

Hej vänner!

 

1

 

Grått och blåsigt, men ganska varmt! Termometern visar faktiskt 19,7 grader ute. Jag tänkte faktiskt om med nätfönstret i sovrummet. Den är kvar! De senaste nätterna har temperaturen hållit sig runt 10-12 grader på nätterna. Det är skönt med svalkan där inne på natten, det blir runt 17 grader på morgonen. Jag sover ju så mycket bättre.

Idag sov vi rätt länge, jag gick först upp vid 8-tiden. Det var jätteskönt. Jag tog det lugnt och struntade i klockan fullständigt. Jag har ju inga måsten och kan göra precis vad och hur jag vill så länge jag bara håller mat och medicintiderna. Och det gör jag ju Blinkar.

Ljudböckerna som maken hade med sig är 4 fantasy böcker för ungdomar som jag har hört och läst rätt  mycket om för några år sedan. Nu när de fanns på “ljudpocket” (=extra billiga ljudböcker på MP3 fil) så beställde jag dem i början av juli och faktiskt glömt.

PICT0434

De kom i förra veckan och maken hade dem med sig. Inte precis som Harry Potter, men jag tänker lyssna på dem i alla fall. Tydligen är flera av dem inspelade till film också. Tänk så lite man vet när man bor på vischan Vem, jag?

All läsa om vampyrer är ju inte direkt min favoritlektyr, jag drömmer gärna läbbigheter efteråt, men när de var så billiga kunde jag inte motstå dem. Jag får se hur dessa är och kritiken jag har läst om Stephenie Meyer och hennes böcker var ju bra. Så böckerna ska få en chans hos mig också.

 

Ha en trevlig början på veckan!

0095 /Julia

6 kommentarer:

 1. Friskt vågat, hälften vunnet, säger man ju :-) Bra att du ger det nya en chans, själv är jag så tråkig och misstänksam mot nya författare så det blir ofta att jag läser om gamla favoriter.
  Här hänger regnet i luften hela tiden, men precis som hos er är det åtminstone inte vinterkallt än :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Tjingeling !
  Här har det regnat som bara den inatt och nu i förmiddag. Varmt och gott är det ändå = + 21 grader :)
  Matte har jobbat en sväng idag och jag har som vanligt passat på att sova så att jag orkar springa runt och jamma nu när hon är hemma ;-)
  Hoppas böckerna du fått är bra !!

  SvaraRadera
 3. Kul med lite nytt, fantsy gillar matte också. Hoppas att ni får en bra dag idag.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Skönt att strunta i klockan, det har vi gjort i 5 veckor nu men idag var den tillbaka, hemskt!
  Matte har inte sett eller läst nån av de böckerna så hon kan inte uttala sig.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 5. Jo, det är rätt spännande att få läsa nyare böcker, vampyrer gillar jag inte att läsa om. Josefin har läst nåt dom handlar om vamyrer i true blood och säger att den är bra. Sköt om dig och glöm allt vad uret säger,:) kramiz, Gunilla och alla andra.

  SvaraRadera
 6. Det blir ju en överraskning när något man beställt för ett tag sedan och därför nästan glömt bort helt plötsligt dimper ned i brevlådan. Hoppas att du gillar böckerna. Första filmen, Twilight, har visats flera gånger under våren i olika kanaler. Jag lyckades halka in på filmen vid olika scener varje gång, så nu har jag nog sett hela till slut. :) Jag tyckte filmen var riktigt bra. Kurr och burr.

  SvaraRadera