Väderprognos för 5 dagar

måndag 1 augusti 2011

God morgon soliga, svala måndag!

 

0156

 

Allvaret har börjat igen och maken har återgått till sitt jobb. Det är vardag!

Vi har sovit jättegott i nattens svalka. Termometern visade 13,9 grader ute när jag gick upp vid 7-tiden. Jag har vädrat och det är nästan kallt inomhus mot tidigare. Jag har behagliga 20 grader inomhus nu. Härligt!!!

Vi började dagen med min dagliga liggande träning. Jag har faktiskt försummat mina liggande övningar lite på grund av att jag inte ville störa maken på morgonen när han sov. Men jag har tagit igen lite de senaste mornarna när jag har varit ensam. Snart orkar jag göra lika mycket igen som jag gjorde före semestern.

Tänk att det märks nästan genast om jag slarvar. Jag har dock fått mer övning i att gå och stå under hans ledighet. Alltid nåt.

Jag har inga måsten för dagen. Jag kommer att fortsätta att lyssna på Jim Dale när han läser Harry Potter. Jag har ganska mycket kvar. De böcker som är kvar räcker säkert hela veckan.

Böckerna från biblioteket har vi lyssnat färdigt på. De ska lämnas tillbaka nån lördag, när de har öppet igen efter sommaruppehållet. Jag tror att de åter börjar ha öppet från och med efter 14:de augusti. Så det får bli den 20:de vi åker dit! Jag får ju ha böckerna till och med den 28:de augusti. De hade mycket generösa sommarlån.

Flera av mina vänner börjar sin semester idag, jag önskar dem en härlig semester och lycka till med återgången till jobbet för dem som började arbeta idag.

monday2/Julia

7 kommentarer:

 1. Skönt när det är så svalt inne.
  Det var en lång lånetid och det är bra för ibland hinner man inte med att läsa för annat kommer mellan säger matte och tittar på mig!

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen skönt att temperaturen gått ned på nätterna! Det är lätt att glömma bort att många har speciella sommaröppettider, men så länge det är som på biblioteket (att det kompenseras med långa sommarlånetider) så går det oftast bra. Allt får ju ett lugnare tempo på sommaren. Harry Potter-böckerna har jag inte läst, utan bara sett filmerna. Fast böcker brukar alltid vara bättre, enligt min uppfattning. Kul att höra dem på originalspråket också. Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 3. Aamor:

  Hihi... undrar varför din matte tittar på dig när hon säger att "annat kommer mellan" *fniss*

  Stationskattmatte:

  LÄS böckerna, det är så mycket som fattas i filmerna.

  =^.^=

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Härligt med 20 grader inne. Själv hade jag 26 när jag kom hem från jobbet. Det var bara att sätta på AC på högsta fart ett par timmar.

  SvaraRadera
 5. Låter skönt att ni fått det svaligare , här har vi minsann fått det hetare.
  Matte ska läsa lite till om boken om Norton för mig nu ikväll och jag ska visst få snaska gottis i sängen idag :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ni har haft en bra dag idag. Nosbuff

  SvaraRadera