Väderprognos för 5 dagar

söndag 28 augusti 2011

Godmorgon blöta söndag!

 

morrn 02

Ännu en riktigt varm natt. För en timme sedan (07:15) visade termometer 20,2 grader. En halvtimme senare kom Åskar och hälsade på. Självklart loggade jag ur nätet, men datorn kan jag nog ha på ändå. Istället för att läsa bloggar får jag väl skriva en.

Vi lyssnade på Aloysius-den röda katten igår eftermiddag. OJ så vi skrattade igenkännande på många ställen. Vilken kattägare har inte haft kattungar dinglade i gardinerna Skrattar. Vi tror att Smulan och Amanda lyssnade väldigt noga på vissa ställen och fick förmodligen många idéer till bus som dom inte har gjort tidigare.

Maken ligger fortfarande, men jag tror att han är vaken. Théet har jag satt på. Lika bra att vi äter en god frukost för två.

Vi funderar faktiskt på att strunta i att åka, jag har ju en dator som fungerar, även om den är liten. Jag kan klara mig utan nya bilder och det kan ju ni också göra Blinkar. Om nu jag inte lär mig hur man fixar det med hjälp av kabeln. Vi har i alla fall hittat den!

Fortsättning följer efter åskvädret…

Nu (kl.  10:30) har det slutat, Åskar har dragit vidare och vi har definitivt bestämt oss för att skjuta upp färden till “datorkillen” till nästa helg. Jag har klurat ut hur jag för över bilderna från kameran och hittat min favorit gratis program för bildhantering på nätet. Jag har ingen minneskortläsare och dvd-läsare/brännare i den här lilla, med det går bra ändå. Maken får ta med sig den lilla USB adaptern till minnensortet nästa vecka när han kommer. 

Här är den utlovade bilden på de nya klösisarna, halvrunda och urkul att klättra i.

PICT0439

De som hänger på dörrhandtaget blir monterade på nåt annat ställe, vi får se var.

Här är en bild på morgonens väder

PICT0440

Det har regnat in nästan enda till dörren. Lika bra att slippa bli blöt och stanna hemma och njuta av vår svenska deckarserie  Morden i Sandhamn! Den  består av tre 45 minuters avsnitt och har tydligen gått i TV4. Vi har inte sett dem tidigare och är verkligen spännande.

Nu börjar till och med solen kika fram. Luften är klar och skön att andas igen. Regnet behövdes. Temperaturen har gått ner lite. Termometern visar 17,3 grader, ytterdörren är fortfarande öppen och det börjar torka upp.

Ha en fin söndag!

beary_happy_sunday_blue_teddy_bear /Julia

6 kommentarer:

 1. Åskar har varit flitigt idag. Låter klokt att vänta med datorn när du har ett alternativ. Såg ut att vara en riktigt bra plats för klösbrädorna.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Dui och Deco:

  Alla våra klösisar har varit fastskruvade där. Det syns om inte annat på väggen runt om *fniss*.
  Den där bruna som hänger i dörrhandtaget till duschen/toan är en urbusig typ... har klättrade ner inatt på nåt sätt och matte höll på å köra på den imorse... *fniss igen*


  =^.^=

  Smulan och Amanda-Bus

  SvaraRadera
 3. hej julia.
  ja den där Åskar han har väl försvunnit för gott nu hoppas vi..oj vad regn han drog med sig den där åskar,tur du har ytterdörr..
  ha en bra dag,det ska jag ha!
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Här har det blåst som attan. Vi blev hotade med åska men det gick väster om oss så det blev inget av med det. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Märkligt pigga klösisar som kryper iväg om nätterna! Undrar var ni hittar den imorgon? Aloysius är underhållande att lyssna till. Undrar var det ska sluta, när Stationskatternas busbank slås ihop med den röda filurens? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Då får du se under veckan om jamisarna lärde sig några nya bus, hihi!
  Vilka fina klösbrädor, de kommer de att älska.
  Så ni har haft muller besök, vi har bara haft regn och regn, suck!
  Bättre att få datorn fixad när vädret är bättre!

  Kramizar & Vovisat

  SvaraRadera