Väderprognos för 5 dagar

måndag 8 augusti 2011

Hej soliga, svala måndag!

 

3monday47

 

Vi har sovit gott i svalkan inatt. Termometern visade 15,3 grader vid ½8-tiden, men nu har temperaturen gått upp till 19,1 behagliga grader. Dörren mot verandan är öppen till glädje för Smulan och Amanda. Nu kan de välja var de vill vara. Ligga och sola i solstrimman på verandan eller ute högt upp på utkikshyllan i rastgården. Det blåser lite och molnen kommer och går på himlen.

Efter gårdagens hällregn har gräsmattan fått en frisk grönska igen.  Det hjälpte med rotblötan. Det regnade ganska ordentligt hela eftermiddan, jag tror till och med att jag hörde lite åskmuller långt borta några gånger, men åskan kom inte närmare. Vi somnade till regnsmattret på taket. Det och två högt spinnande katter i sängen somnade jag lätt.

Mina planer för dagen är bara de gamla vanliga. Träning och att lyssna vidare på Jim Dale som läser vidare i Harry Potter and the Half-Blood Prince. Kanske varvad med lite kortspel och korsordslösning.

Jag behöver inte laga nån mat, jag har lite korv och potatismos kvar och det finns en hel del annat också att välja på om jag skulle vilja äta nåt annat. Jamisarna fick dela på en burk tonfisk, de åt upp halva och får resten ikväll.

Ha en trevlig dag!

beary_happy_monday_teddy_bear/Julia

6 kommentarer:

 1. Man känner sig lite piggare nu när det är lite svalare. Ganska mysigt att somna till regn.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att de kan leta upp solen på flera ställen, de har det bra era jamisar.
  Matte har precis läst ut den näst sista boken om Ayla, läst den innan men kom inte ihåg så mycket av den så hon fick läsa den innan hon började på den sista och i den har hon läst 1 kapitel, många kvar!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Dui & Deco:
  Det är svalt och skönt nu :)

  Aamor:
  Inte undra på att matte läser halva nätterna när hon läser om Ayla! Vår matte lyssnade så öronen blödde - nästan i alla fall *fniss*

  =^.^=
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. En härlig dag för er alla tre då?

  Så mysigt att somna med regnsmatter mot taket. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Här var det också oväder i går minsann. Herr Åskar dundrade på och rutorna riktigt skallrade när regnet slog mot dem. Mysigt att tassa omkring inomhus då! Det var inte lika kul när jag cyklade hem från jobbet i regn och blåst i dag...
  Hoppas du har haft en fin dag!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 6. Här somnade vi också till regnsmatter igår = mysiiigt !!!
  Idag har det varit si så där väder = ömsom sol och ömsom solsken.
  Matte har jobbat mest hela dagen och som vanligt så stänger hon ju av datorn när hon åker till jobbet :(
  Natti Natti

  SvaraRadera