Väderprognos för 5 dagar

tisdag 2 augusti 2011

Hej svala, soliga tisdag!

 

tuesdaycat

Vi har sovit gott efter ännu en sval, ja nästan kall natt. Med nätfönstret i sovrummet blir det så skönt att sova under min varma täcke. Jag var uppe ett varv till badrummet vid 4-tiden och då kändes det kallt där, så jag gick och kikade på termometern. Den visade 12,9 grader ute då, men nu är det 21 och solen skiner för fullt. Några stora vita molntussar syns på himlen och trädgrenarna svajar i vinden.

Min vänstra sida gjorde ont imorse, jag har träningsvärk... Det är efter min intensiva liggande träning de senaste dagarna som gör ont, men det är en positiv värk och går över. Det är  inget jag bryr mig om speciellt mycket. Jag tog ett par Alvedon, så det går över.

Jag har inga måsten idag heller. Kommer bara att göra det som jag brukar för att få dagen att gå. Lyssnar vidare på Harry Potter, spelar mina 2 spel på fejjan, läser bloggar och löser korsord. Kanske jag sover en stund efter lunch. Jag kommer definitivt att lägga mig och sträcka ut kroppen ett tag i alla fall.

Smulan och Amanda tillbringar nästan all tid i rastgården. De busar runt och njuter av all plats de har där ute. Ibland vill de ut på verandan också och om dörren är stängd under den värsta hettan mitt på dagen skrapar de gärna på dörren och vill att jag öppnar. Men springer ut i rastgården om jag inte öppnar. Nu kan de välja och kan vara ute även om verandadörren är stängd. Jag stänger till under dagen för att bevara svalkan inne.

 

Ha en trevlig sommardag!

evan_katt_smyger_1/Julia

 

3 kommentarer:

 1. Vad musigt kattern har det.
  Det är verkligen skillnad på värk och värk, tur man kan känna skillnad säger matte.
  Det är skönt att få sträcka ut lite då och då om det sen är på en säng eller man bara sträcker sig när man står eller som jag halvligger så får man göra det efter vad man kan!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Skönt att det var svalt inatt så sömnen blev bättre.Härligt med rastgården, man njuter ju mera när man har saknat något.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig rastgård ni fick jamisar. Jag har hittat mitt mysställe också, matte ställde upp kattkorgen på en kista i tv -rummet och har inte tagit bort den, Nu kryper jag in där ochvill mysa alldeles själv, kommer Elsa kör jag bort henne :)
  Fast ibland får hon ju komma in också....
  Jag kan också sträcka ut därinne oj vaaa härligt! Mjau,mjau på er nu/ Kisse!

  SvaraRadera