Väderprognos för 5 dagar

lördag 13 augusti 2011

Hej på er denna soliga lördag!

 

0117

Våra tankar går först och främst till Conny och hans matte och gammelmatte.

Conny blev biten av en huggorm och hans redan sjuka hjärta orkade inte med stressen som det innebar och han ligger i kuvös med förlamad bakkropp orsakad av en blodpropp Gråtande ansikte.

Conny ligger på sjukhus, så har du en liten slant över

snuffefonden800

sätt in den på Snuffe-Fonden så de kan få hjälp till Connys vård.

Hos oss har det varit fint väder hela dagen. Nu är det dryga 20 grader i skuggan och nästan vindstilla. Efter en kylig natt, sen frukost för två och föreningsmöte, är maken ute och grundmålar på baksidan av huset nu.

Det som är kvar är det ju inte alls så bråttom med, så det får ta den tid han behöver för dem, utan att jobba ihjäl sig! Han måste vila också på helgen. Troligen får baksidan vara vit under kommande veckan och han fortsätter nästa helg.

Vi måste åka till biblioteket på lördag, den öppnar först klockan 11, sen ska vi passa på att handla lite också innan vi åker hem igen.

Vi har sett första DVDn av Kessler till frukost och tar den andra till kvällen om vi orkar se den. Den är väl 3 timmar lång som den första var. Han är lika läskig, om inte värre som han var i Hemliga Armén.

Jag sitter och lyssnar på Hamilton och löser korsord. Har nyss varit och tittat efter nyheter om Lilla Conny och hans mattar på bloggen.

Ha en härlig lördag!

have_a_beautiful_day_red_glitter_rose /Julia

4 kommentarer:

 1. Stackars Conny!
  Nä, låt inte maken/hussen jobba för hårt, måste ta igen sig efter en hel jobbevecka. Det blir ju gjort så småningom och är det bara grundat så....

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Jag tror det här berör oss alla som följer Klosterkatterna.

  SvaraRadera
 3. Det är så tråkigt med fine Conny. Hoppas verkligen att han kan ta sig igenom det här. Visst är det klokast att ta det sista arbetet på huset i lite lugnare takt. Det funkar inte att komma alldeles slutkörd till en ny jobbvecka, men som tur är finns det gott om "arbetsväder" kvar. Hoppas att ni alla har en trevlig lördagskväll! Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 4. Nu har Conny det bra uppe hos Skaparkatten , inget ont mera och ett piggt hjärta.
  Jag och matte har tänkt på Conny mest hela dagen och hoppades in i det längsta att han skulle klara sig.
  Här har det oxå varit helt OK väder idag , så jag har varit ute och rastat matte lite på åkern bakom vårt garage :)
  Natti Natti

  SvaraRadera