onsdag 5 oktober 2011

God morgon soliga onsdag!

 

morn%20(5)

Inte ringde sköterskan igår… Jag trodde inte att hon skulle göra det heller. Så nu ringde jag mottagningen igen och talade med sekreteraren. Hon sa att “nån” skulle höra av sig snart. Jag hoppas bara att de har en “nån” anställd. De behöver bara komma till mig 2 ggr om året, ska det vara så svårt???

Jag blir tokig av att behöva böna, be och tjata. Nu sk*ter jag i om “nån” hör av sig eller inte. Jag har ringt 2 ggr på tre dagar, jag har gjort mitt tycker jag. Gör “nån” inte det får doktorn vara utan provsvar. De får ta de prover som kan tas utan att jag är fastande när jag går dit den 12te. Jag har läkartid klockat 13.

Jag orkar inte med mer strul. Jag orkar inte vara så j*vla tacksam för allt det som egentligen är mina rättigheter. Vara tacksam över att färdtjänsten äntligen dyker upp 30 minuter sent eller för att vårdcentralen inte bryr sig. Tjata på FK för att de ska skicka rätt papper, bara det tog 5 telefonsamtal under 3 veckor och 3 papper som var fel, innan jag fick pappret jag bad om första gången.

Jag vill inte mer!!!

Nej! Jag är inte självdestruktiv, men jag är förfärligt trött på att behöva tigga, böna, be och tjata om precis allt jämt och ständigt. Man måste vara j*lvligt frisk för att stå ut med myndigheter med flera när man är handikappad och/eller sjuk. Jag kan i alla fall föra min egen talan, men hur går de för alla dem som inte kan göra det.

Förlåt, men jag är ledsen, besviken och arg just nu. Förhoppningsvis kommer det en muntrare inlägg senare.

Ha en fin onsdag!

15 /Julia

5 kommentarer:

 1. Åh, vad jag känner igen mig! Ibland känns det som om vårdpersonal (och dylika) ser patienter som ett onödligt krångel. Något som stökar till deras arbetsrutiner. Till slut ger man upp. Då tar man bara de strider man absolut känner att man måste ta. De andra får vara.

  tröstekram
  lillie

  SvaraRadera
 2. Förstår fullständigt. Man kan bli komplett vansinnig för mindre.

  SvaraRadera
 3. Usch, vad tråkigt. Man har rätt att känna sig besviken när det inte fungerar som det ska. Det jobbiga är, att det ofta är så många led inblandade, så att det är svårt att få vettiga besked eller att någon kan ta ett övergripande ansvar så att saker går smidigt. KTam Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 4. Fy så dåligt, du har all rätt att vara förbannad och har gjort allt du kan. Hoppas att det löser sig hos doktorn. Tröstbuffar

  SvaraRadera
 5. Du behöver inte be om ursäkt för att du är irriterad! Är det någon som kämpar och vägrar ge upp så är det du. Det är så orättvist när de som inte gnölar får vänta och vänta, medan de som klagar på allt får gå före. För tyvärr verkar det ofta vara så systemet - eller vi människor - fungerar.
  Hoppas du får den respons du så väl förtjänar snart.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera