Väderprognos för 5 dagar

måndag 12 mars 2012

Hej vänner denna soliga måndag!

 

MONDAYTABBIES

Efter en god natt och en härlig frukost för två, har maken gett sig iväg. Han kommer tillbaka på onsdag. Med sig hade han tvätten i två jättekassar. Vi bytte i sängen imorse, så han fick med sig dom sängkläderna också. Lika bra att han fick med sig allt, han lär få tvätta tre maskiner innan allt är rent igen. Tur att vi har både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Tvättstugan besöker vi nästan aldrig, bara om det ska tvättas jättestora filtar. Vi har tre som täcker ledigt en dubbelsäng och de behöver inte tvättas särskilt ofta. De vanliga och fliceplädarna går ner i tvättmaskinen hemma.

Han ska uträtta sina ärenden i eftermiddag, tvätta imorrn och sen komma ut igen nångång på onsdag. Detta hade han tänkt i alla fall. Jag sa att det inte brådskade med något i tvättpåsarna.

Vad som är viktigt däremot är posten. Mina böcker från biblioteket och DVDn som jag har sett fram emot länge. Förhoppningsvis dyker filmen upp imorrn i brevlådan. Böckerna kom nog i fredags. Hoppas jag i alla fall.

Filmen breakingdawn-part1 är förbokad sen januari och den släpps den 14:de ute i handeln och den borde komma dagen innan, som de tidigare som jag har förbokat och beställt på samma sett. Himmel så länge jag har väntat på att få se den filmen. De flesta av fansen har ju redan sett den på bio, men jag får i vanlig ordning vänta tills den kom på DVD. Fast det gör ju inget, boken har jag ju läst och en hel del trailers har jag sett på nätet. Trots det är det spännande att äntligen få se filmen. Jag är lika nyfiken som vilken tonåring som helst Generad och det skäms jag inte för.

Jaja, om den inte dyker upp i brevlådan imorrn, får maken invänta posten på onsdag innan han ger sig iväg ut till oss igen.

Jag och jamisarna har inga planer för dagen. Vi ska njuta av solen när den lyser över verandan. Jag sitter ofta soliga dagar i dörren medan jag vädrar.

Smulan passade på

PICT0590

att vara på verandan igår

PICT0588

medan vi var på vår korta promenad.

Lata Amanda var strängt upptagen med annat Blinkar!

PICT0026

Vi var inte ute så länge, bara upp till parkeringen och tillbaka. Som ni ser är nästan all snö borta. Det finns bara några enstaka fläckar kvar på de skuggigaste tomterna längst skogskanten och några ihop skottade högar i skuggan. Allt annat är borta! Härligt.

Nu är det väl våren på gång ändå, även om det bara är den 12:te mars. Jag hoppas innerligt att vi slipper mer snö för denna vinter. Fast jag sa egentligen inte klaga, den var kort och snöfattig jämfört med de två föregående.

Ha en solig måndag!

00025-1 /Julia

10 kommentarer:

 1. Härligt att få både hem maken, böcker och förhoppningsvis fimen på onsdag.
  Matte har också tättmaskin i vår lägenhet, hon gillade inte alls att tvätta i källaren för tiderna passade aldrig så hon skaffade det rätt så snabbt efter hon flyttade hit.
  Smulan satt nog och kollade vart ni tog vägen och passade på att sola lite samtidigt.
  Skönt att snön är så gott som borta och mer vill vi absolut inte ha!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just då var vi tillbaka och jag tog kortet inifrån, för vi glömde att att med den, men hon hade mysigt medan Amanda hade viktigare saker för sig *fniss*
   Nej, mer av det vita vill vi definitivt inte ha!

   Radera
 2. Riktigt härlig dag idag med sol och värme! Mysigt med måndagsfrukost med husse och så veta att det "bara" är två dagar tills han kommer igen!Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är härligt att äta frukost tillsammans en måndag :), det är onsdag snart så vi behöver inte vänta så länge!

   Radera
 3. Matte har oxå egen tvättmaskin, det har hon haft i flera, flera år. Hon gillar inte att hålla på att springa emellan och passa tider i tvättstugan, så hon skaffade egen.
  Skönt nu när det vita börjar smälta.
  Tass tass

  SvaraRadera
 4. Här är en till som väntar otåligt på samma filmpaket! Hur det nu var så blev det aldrig av att jag såg filmen på bio, men jag har redan fått SMS att filmen är inlämnat till Posten. Hoppas att den kommer imorgon till oss båda två! Härligt att husse snart är tillbaka igen. Det blir så många fler dagar att kunna umgås på i veckan då. Smulan ser verkligen ut att njuta ute i solskenet på verandan. Hoppas att det kommer massor av soliga dagar så att kissarna får lite sol och luft i pälsarna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fått SMS också :), Hoppas att filmen dyker upp imorrn, men jag kan se den först på onsdag, men det gör inget.

   Radera
 5. Här väntar matte otåligt på bokpaket med guideböcker.
  JA hon ska visst rymma iväg med sin kompis både nu i vår och till hösten. Stackars lilla mig o husse ;-)
  Ser att ni hade lika mysigt väder som oss igår.
  Här hoppas vi oxå på att det INTE kommer mer snö nu även om det inte varit så mycket denna vinter.
  Nu vill vi ha VÅR !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du och husse klarar er säkert jättebra när matte rymmer några dagar. Ni får alltid kuliga presenter när hon kommer tillbaka. Dessutom tror vi att hon saknar er jättemycket när hon åker sin väg.

   Radera