Väderprognos för 5 dagar

tisdag 6 mars 2012

Hej soliga kyliga tisdag!

 

00013a

Det var ännu kallare inatt dryga 9 minusgrader, då jag gick upp. Konstigt nog var det inte lika mycket rimfrost runt om i träden och på taken. Förmodligen är det torrare i luften idag.

vaderfen56

Solen skiner från en lika klarblå himmel som igår och temperaturer stiger sakta. Just nu visar vår termometer –2,1 grader.Vi får se om den orkar klättra över nollan idag med.

Jag ska fortsätta med det jag gjorde igår. Köra lite back-up på bilder och böcker. Jag brukar alltid se till att jag har allt kvar även om det skulle hända nåt med datorn. Nu var det ett tag sedan jag gjorde det med bilderna. I och för sig finns bilderna på minneskortet i kameran, men jag ville se till att de finns på ett säkrare ställe, på den externa hårddisken.

Annars kommer vår dag gå som annars. Med ljudbok, korsord, lite spel på fejjan och kanske jag blir sugen på att se nån film också. Vem vet. Jag har inga måsten och kan göra precis vad som faller mig in. Rätt så skönt egentligen.

Mat finns kvar från igår. Ett fiskblock på 400 gr räcker ledigt två gånger för oss alla tre. Jag gjorde ägg och persiljesås till den kokta fisken. Resterna behöver bara värmas i micron. Smulan och Amanda slukade allt de fick på nolltid. Jag behövde knappt diska deras fat efteråt, de slickade dem rent och var mätta och belåtna, dom med.

Jag önskar er en solig tisdag!

11 /Julia

14 kommentarer:

 1. Ha en fin solig tisdag själv också!

  SvaraRadera
 2. Åhh va härligt det låter! :) Hoppas ni får en jamarshärlig dag finisar! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Brr så kallt ni haft det inatt !
  Här låg det precis på nollan på morgonen.
  Blev minsann uppsläpad redan klockan 08:00 för att sättas i min bur o transporteras till veterinären för det årliga sticket i nacken.
  Sköterskan och Veterinären tyckte att jag gjorde skäl för mitt tilläggsnamn Bus för jag hoppade glatt runt i fönstrena i undersökningsrummet :)
  Efter det var jag o matte inom hos hennes föräldrar en sväng , där jag fortsatta ett busa. Dock inte med Gustav , för han låg och sov i fåtöljen. Men jag var framme hos honom och nosade lite på honom och han på mig. Inget fräsande eller morrande idag heller :)
  Min matte brukar också lägga över bilder på sin externa hårddisk och ibland så bränner hon över på skivor också.
  Så här har vi både hängslen och livrem ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att du är BUSIG vet väl alla som läser din blogg. Ni borde ha gett vettisen adressen till den *fniss*
   Lika bra att vara försiktig med bilderna!

   Radera
 4. Fy vad ni har det kallt igen! Vi hade också minus men bara -1, fint väder sen på dagen så då får det gärna vara lite kyligt!
  Matte har också en sån där extren hårddisk till bilder men hon är lite dålig på att föra över dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ganska fint här med och nån plusgrad senare på dagen.

   Radera
 5. Torsk som är så gott.. Vi hoppas på någon +grad i alla fall så lite mer av det vita försvinner.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Förstår att missorna var nöjda om det var fisk till middag. Gott! Det kändes att det var kyligt ute, även om det vara soligt idag. Matte fryser ofta en lång stund efter att hon kommer in. (Och jodå, det är vinterjacka som gäller fortfarande!) Bra att ha foton och annat sparade på olika ställen. Det vore så himla tråkigt om allt vore borta. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Låter som en god lunch för er alla tre. Hopaps det snart blir både varmare och torrare i luften.

  SvaraRadera
 8. jA, idag var det kallt. *burr*
  Gick ute med vän och barnvagn och blev både iskall och sen varm. Kram

  SvaraRadera