Väderprognos för 5 dagar

lördag 17 mars 2012

Godmorgon Lördag!

 

00098

Idag ska vi tillbaka till biblioteket. Jag ska få en lektion hur jag kan “ta hem” talböcker jag vill lyssna på via nätet, utan att behöva besöka biblioteket. Lektionen tar ca en timme och jag kommer att få de inloggningsuppgifter som jag behöver efter en speciell registrering. Jag behöver ju adressen och få behörighet till sajten.

Jag hade ingen aning om att man kunde få göra så här, men det är toppen med tanke på kommande snörika vintrar. Jag kommer aldrig att vara utan “olästa böcker” att lyssna på. Jag kommer att ha tillgång till alla talböcker och de är många. Många fler än de som finns tillgängliga på mitt lokala bibliotek. De har ju ett begränsad utrymme och har de böcker som är mest efterfrågade. De skaffade ju hem böckerna av Diana Gabaldon, som jag frågade efter, för de hade dem inte. De skaffade dem och sände dem hem till mig. Så här kan jag göra det själv. Med förmodligen bara några klick på min dator hemma efter utbildningen.

Vi får hoppas att färdtjänsten sköter sig bättre idag än sist. Jag har ingen lust att sitta ute i blåsten och vänta på att den ska dyka upp som i torsdags.

Jag återkommer kanske på eftermiddan och rapporterar hur det gick.

Ha en trevlig lördag!

00041-1 /Julia

10 kommentarer:

 1. Det kommer att bli hur bra som helst, det svåra kommer nog att bli "vilken ska jag läsa idag?" med så många att välja på.
  Hoppas också att taxin sköter sig.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi... Just det, det kommer att bli svårast... Att välja!

   Radera
 2. Verkar vara ett riktigt toppenbibliotek, blir ju toppen att kunna ladda hem själv! Hoppas att ni får en bra tur idag.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Åhh finis! Jag håller tassarna hårt för att taxin ska komma som den ska. Sen så tycker jag också det verkar vara ett jamarshäftigt bibliotek som låter en låna på datorn.. Häftigt! Passar juh dig utmärkt! Hoppas det kommer gå riktigt bra! Nosbuffar och Gos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilarna (egentligen rullstolsbuss) kom som de skulle, både dit å hem :)
   Mitt bibliotek är toppen bra och personalen jättegulliga!

   Radera
 4. Trevligt att du kan ta hem ljudböcker. Söta katter och fin blogg. Jag har satt upp mig som följare och lagt till dig på min blogglista. Ha en skön kväll.

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt gick bra idag, och så praktiskt att kunna sitta hemma och låna böcker!

  SvaraRadera