Väderprognos för 5 dagar

måndag 19 mars 2012

Hej blåsiga måndag!

 

Fun%20(2)

Fy, jag känner mig som damen på bilden idag. Trött sur och vresig. Jag har ont, dessutom. Fast det råder väl ett par Alvedon bot på hoppas jag. Jag vaknade till inatt och tog en värktablett och kunde somna om tack och lov.

Jag har tagit det lugnt och tänker fortsätta med det resten av dagen. Jag har inte för vana att tycka synd om mig själv och tänker inte börja med det, men att det är måndag känns på både humör och i kroppen.

Ute blåser det som 17 igen och det har kommit några snöflingor för en stund sen. Den smalt igen så fort den nådde marken, men jag vill inte se snö mer, jag vill se vårblommor nu.

Smulan sitter i fönstret och roas av småfåglarnas besök runt om i träden. Där det bjuds på mycket. Solrosfrön, jordnötter och talgbollar. De är många som hälsar på till glädje för mig och katterna. Dom är roliga att se på i jakten på de godbitar som bjuds. Snart har de ätit upp maten som vi köpte i höstas, men så länge det finns får de äta och nu när det är barmark och våren på väg, hittar de säkert mat i naturen. Det är ju snart dags för dem att bygga bo och lägga ägg. Vi har haft ett par rådjur som promenerade förbi strax utanför fönstret. De var nog på väg in i skogen och tryggheten.

Ha en fin början på veckan!

00026 /Julia

10 kommentarer:

 1. Ja jag känner igen mig. En stel trött måndag och vårvindarna är så friska att det går inte att vara ute *ler*. Då är det mysigt med katter.

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 2. Usch, inte kul att börja veckan med kyla och värk. Här i Skåne var det också en trist, kylig morgon med blygrå himmel. Nu skiner solen men särskilt varmt är det inte. Och blåsten vägrar ge sig.
  Hoppas både värk och kyla ger med sig snart!
  Även hos oss har det blivit lite bättre fart på fågellivet. Kul för Frasse :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Måndagar borde förbjudas så är det bara.
  Trist att vakna och ha ont för humöret blir inte bättre av det heller.
  Matte har ont i sin rygg nu men det kommer efter ett tag (några timmar) efter hon vaknat men hon biter ihop och pressar på för hon vet vad det är men ont gör det ändå men förhoppningsvis är denna ona perioden snart slut!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 4. Usch jam, ingen roligt måndag idag med snö och blåst. Hoppas värken ger med sig.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Blåste som bare den nere hos oss oxå igår :( Vakna med värk det är inget kul alls ! Hoppas dina Alvedon gjorde susen fort !

  SvaraRadera