Väderprognos för 5 dagar

onsdag 28 mars 2012

Hej milda, mulna onsdag!

 

wednesday_02

Det är en mulen, men mild onsdag. Termometern visar +11,2 grader, det var +6,3 som svalast inatt. Vindarna har i alla fall mojnat och det fläktar lite bara. Skönt efter de stormiga dagarna som var. Småfåglarna kvittrar för full hals och tar för sig av maten som finns för dom där ute bland träden.

Jag började min dag att städa och säkerhetskopiera min laptop. Den som jag dagligen använder. Jag trodde att det skulle ta en bra stund, men det gick ganska fort. Eftersom jag använder den dagligen, gör jag säkerhetskopior på allt viktigt ganska ofta. Det allra viktigaste fixar jag genast. Så det var inte så mycket att “gömma undan” alls.

Inte som på min pytte dator. För den var det premiär då jag gjorde det här om dan och därför tog det så långt tid.

Nu är jag klar med dagens måste, nåt annat hade jag inte planerat att göra. Möjligen ta ett varv med dammtrasan på de svarta ytorna. Jag får se.

Det som egentligen skulle behövas är, att putsa gavelfönstret bakom datorn, men det klarar jag inte själv, så det får vara. Men om solen skiner på den på eftermiddan, kan jag nästan inte se ut. Den behöver verkligen “bada”. Gärna putsas på alla fyra sidorna dessutom, men om maken kan ta ut och insidan är jag nöjd. Även om han inte är speciellt bra på fönsterputsning. Det var alltid jag som gjorde det förr.

Annars ska jag göra som vanligt. Lyssna på bok, lösa korsord och spela mitt spel på fejjan. Inget av det är speciellt spännande, men kul ändå.

Ha en fin, mild och solig onsdag!

1wednesday24 /Julia

12 kommentarer:

 1. Är det upp o ner p vända Sverige nu igen ??
  Här nere på västkusten hade vi minsann minusgrader imorse och matte fick skrapa framrutan på bilen :(
  Mulet väder har vi haft sedan i middags och nu blåser det halv storm också.
  Matte ska visst gå igenom lite foton från Rom nu ikväll så att hon får lite ordning på dom så hon kan visa en del av dom på min blogg :)
  Trevlig onsdag kväll önskar vi er tjejer !

  SvaraRadera
 2. Smart att säkerhetskopiera. Det är inte kul att tappa en massa viktigt. :( Här hänt mig några gånger. Nu har jag en portabel hårddisk och tack och lov för det.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Att man börjar se hur smutsiga fönstren är, är väl ett vårtecken så väl som något? Portabel hårddisk är toppen. Bara att flytta mellan olika datorer om man vill.

  SvaraRadera
 4. Blåsten har vi fått här nere hos oss och vi vill gärna skicka den vidare söderut för vi vill inte ha den!
  Skönt att den dagliga datorn inte tog så lång tid att städa.
  Putsa fönster är så trist säger matte och nu behöver våra också putsas.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rena fönster är fina, trots att det är ett trist jobb. Ett typiskt jobb som behöver en bra bok i öronen!!! :)

   Radera
 5. Regn har vi fått här nu, känns som det behövs! Nu kan det blir riktigt grönt! Glöm inte bort det viktigaste-kattmyset! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Måste oxå spara över till den externa, så inget försvinner, OM ngt skulle hända.
  Här har det varit regn och rusk under onsdagen
  känns inte alls som vår.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hände mig, med min gamla laptop.
   Den la av plötsligt. Tur att jag hade det mesta kvar på min externa hårddisk. Det var bara några nyligen hämtade Gif-bilder som gick förlorade och dem kunde jag hämta igen, efter att jag fick en ny dator av maken. Den gamla kunde inte lagas tyvärr.

   Radera