Väderprognos för 5 dagar

torsdag 29 mars 2012

Hej soliga torsdag!

 

Torsdag 4

Det är ganska milt, termometern visar +7,0 grader ute. Fåglarna kvittrar glatt och jamisarna följer dem med hungrig blick. De skulle nog vilja ha fjäderkotlett till lunch. De får nog nöja sig med torrisarna som bjuds.

Idag har jag pratat med en kompis. Hon är lite låg, men det är väl våren som gör henne lite trött. Idag är jag också lite seg. Väntar ivrigt på morgondagen och maken. Jag känner inte för nåt nytt att lyssna på, så jag petade in en “gammal” bok i CD-spelaren. Inte har jag nån lust med nåt korsord heller. Senare kanske. Jag har kikat igenom vår DVD samling för att se om nåt lockade, men jag har ju sett det mesta av dem också. Kanske ikväll, om jag ids och orkar. Imorrn kväll får BBC stå för underhållningen. Deras tredje naturfilm har maken med sig. Dom är jättefina, undrar vad en kommer att handla om. Jaja, vi lär få se.

Jag har inga måsten för dagen annat än min dagliga träning. De liggande övningarna klarar jag efter badrumsbesöket på morgonen. Resten tar jag lite i taget under dagen. De stående övningarna brukar jag fixa medan jag diskar. Jag gör ju inte så avancerade saker. Tränar på att stå på ett ben = min trasiga vänstra och det går väl sisådär. Jag måste ju hålla i mig, men då orkar jag räkna till 30 nu i alla fall. Alltid nåt.

Men några djärvare övningar blir det inte. Jag tar inte risken att falla. Jag är troligen feg, men det är onödigt att göra mer än vad jag är säker på.

Nu har solen gått i moln och det har börjat blåsa upp. De som vet, meteorologerna, spår sämre väder. Till och med minusgrader och snö lagom till påsken i nästa vecka. Vi lär väl få se om de får rätt. Hoppas att vi slipper i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Torsdag 3 /Julia

7 kommentarer:

 1. Visst är man trött just nu, det är vi också men många blir lite vårdeppiga och det är inget kul, hoppas din kompis snart mår bättre.
  Ibland känner man inte för att göra något, sån är matte också och då brukar hon ta en "må bra" bok eller film och sätta sig med det!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Många blir ju låga på våren, själv är det hösten/vintern som är jobbig för mig. Jag är känslig för den där minskningen av signalsubstanser som sker när ljuset avtar, andra som din vän kanske, är känsliga när det ökar istället. Tack och lov är det övergående även om man tror att det aldrig kommer att ta slut.

  Jag älskar våren, det är min tid det, så det där med snö till påsk läste jag inte!

  Nosgos & kram

  SvaraRadera
 3. Vi tränar vi. *ler*
  Heja heja
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 4. Här blåste det oxå upp igår eftermiddag och det kom minsann en regnskur oxå.
  Hoppas din kompis piggnar till snart , måste vara jobbigt att vår deppa !

  SvaraRadera