Väderprognos för 5 dagar

fredag 23 mars 2012

Hej milda soliga fredag!

 

0094_thumb[1]

Vädret är lika fint so den har varit de senaste dagarna, kanske med lite lägre temperatur dock. Termometern visar +10,7 grader i skuggan i alla fall.

Det blir ännu en solstund i veranda dörren idag med, det var så skönt igår. Smulan och Amanda har redan sagt till att jag ska öppna, men lite till får de allt vänta.

Jag har stökat undan den lilla disken på en mugg, en assiett och ett glas från frukosten. Nu har jag inga måsten kvar. Jag tänkte faktiskt att maken ska rasta snabeldraken ett varv runt huset. Dammsuga där jag inte når med sopborsten. Det behövs nog under soffa, säng och fåtölj.

Jamisarna lär fly till verandan eller rastgården medan den låter. Det gör dom alltid, de hatar den, men Amanda har blivit kaxig och kan attackera om den bara ligger framme och inte är på. Hon går dit och slår på den med tassarna. Hon är ju både modig och söt. Jag ska försöka ta kort på henne nästa gång jag ser det.

Jag tänker nog inte göra nåt mer än fixa lite lunch åt mig. Det kommer bara bli thé och nån macka, vi äter ju varm mat ikväll med maken.

Ha en jättefin och solig fredag!

00051 /Julia

6 kommentarer:

 1. Jag har nog sagt detta förut, men måste få upprepa mig - det verkar vara varmare i norr än i söder just nu! I morse var det två grader och det kan väl inte bara vara utanför MITT köksfönster som temperaturen är så låg? :-)Vi får hoppas att solen gör bot och bättring i helgen :-)
  Verkligen modigt av Amanda att kicka till Snabeldraken, så tuff är inte Frasse, även om han kan tassa fram och nosa på den när den är avstängd :-)
  Önskar er alla en solig, rolig och allmänt mysig helg!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Kul att jag har det varmare än mina Skånska vänner för en gång skull ;-)

  SvaraRadera
 3. Så härligt att kunna sitta ute och njuta!Rikitgit modigt av Amanda, så där tuffa är inte vi. Hoppas ni får en riktig myskväll!Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vad tuff hon är som vågar daska till den hemska snabeldraken, det hoppas vi att få se bild på!
  Visst är det härligt att det är fredag!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera