Väderprognos för 5 dagar

tisdag 13 mars 2012

Hej soliga, men ack så blåsiga tisdag!

 

 

vaderfen85

Det är varmt men det blåser halv storm ute Ledsen.  Till och med småfåglarna har svårt att hålla kursen!

Dagens bild på termometern

PICT0592

Observera att den är i skuggan! Den hittills varmaste dagen.

Det skulle vara ljuvligt på verandan i solen, men risken är stor att jag blåser omkull med rullstol och allt. Varför kan det inte vara vindstilla såna här, egentligen fina vårdagar? Jag har haft öppet men vinden viner in och myggnätet för dörren står rakt ut. Huset knakar till och med i blåsten. Det låter i en trästuga när det blåser så här hårt. Det blåser runt 15 m/s enligt vädersajten.

Maken har berättat att mina böcker från biblioteket kom med posten igår och jag tror att filmen dyker upp idag. Jag fick SMS om att den är inlämnad tidigt igår morse. Jag hoppas det i alla fall. Maken också, för i så fall slipper han vänta på brevbäraren imorrn. Vi får inte post förrän vid 13-14 tiden tyvärr. Kommer den idag kan han åka så tidigt han vill imorrn.

Jag har sovit dåligt inatt. Besökte badrummet vid ½ 1 och kunde inte somna om. Det var lika bra att gå upp, jag var uppe mellan klockan ett (egentligen halv ett) och halv sex. Sedan kunde jag somna om, efter att jag har ätit lite och sov till åtta. Jag ska inte gå och sova på dagen, jag vill inte vända på dygnet. Jag ska sova på nätterna, inte på dagen! Det gäller att vara envis med det som med allt annat.

Jag är lite stel, men det mesta har släppt efter lite träning. Jag har gjort mina liggande övningar två gånger för säkerhets skull. Jag tar det lättare med resten. Tar det lite i taget under dagens lopp.

Jag har inga direkta planer för dagen, annat än det gamla vanliga. Lyssna på bok, spela mitt spel på fejjan och lösa korsord. Sen får jag se vad mer jag hittar på. Ser kanske nån film också.

Jag tror att jag vill se om de tre Twiligth filmerna. Jag får se om det blir av, den första kanske eller varför inte den tredje. Inför den som maken kommer med imorrn, den första delen av filmatiseringen av den fjärde boken. Jaja, jag får bestämma sen om jag alls vill eller orkar se nåt över huvud taget.

Hoppas att ni får en mindre blåsig tisdag!

00012 /Julia

10 kommentarer:

 1. Här var det nog varmast igår :-) blåste lite då med men inte alls lika kraftigt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt att vara uppe halva natten, och fel halva också. Hoppas att du har lyckats hålla dig vaken idag och får sova ordentligt inatt. Vi håller tassarna för att husse kommer tidigt också.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag lyckades hålla mig vaken, men trött är jag! Filmen kom idag, så han kommer nog nån gång på förmiddan.

   Radera
 3. Trist att det ska blåsa så när solen skiner men man kan inte få allt men man vill ha fina dagar nu!
  Bra att böckerna kommit och skönt för maken att komma ut till sina tjejer.
  Posten var sen hos oss igår för den kom inte förrän 17, kommer oftast på eftermiddagen men inte så sent.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 4. Ja idag var det verkligen blåsigt, och strömavbrott fick vi också ett par timmar.

  Kram kram ♥

  SvaraRadera
 5. Visst är det trist att det "alltid" ska blåsa när väl vårvärmen kommer !
  Fast min matte tyckte mest det var typiskt att hon jobbade delat pass igår (IGEN).

  SvaraRadera