Väderprognos för 5 dagar

torsdag 22 mars 2012

Hej milda vårdag!Det är strålande sol från en klarblå himmel, vindstilla. Det är en underbar vårdag. Den här blir nog varmare än det var igår. Termometern visar redan +11,8 grader.

Snart är det dags att öppna ytterdörren mot verandan och njuta av de värmande solstrålarna. Vi gjorde det en stund igår. Smulan och Amanda rusade som tossiga ut och in. Från verandan till rastgården och tillbaka. De njöt verkligen lika mycket som jag i solen.
Vi ska ta dagen som den kommer idag också. Lyssna på bok, lösa korsord och bara vara. Det är torsdag och imorrn kommer maken. Veckan har gått fort, trots att den blev en dag längre än tänkt.

Vi ska inte göra nåt speciellt denna helg, bara njuta av våren och varandra. Meteorologerna lovar fint väder till helgen. Jag hoppas att de spår rätt och vi kan ta en mysig promenad i byn.
Hälsa på de grannar som är här och växla några ord med dem. Jag ser ju fler och fler av dem komma körande på eftermiddagarna. Jag har inte sett många av dem under vinterdagarna. Bara några trogna som tillbringar nästa lika mycket tid här som jag. Bortsett från att de jobbar på dagarna. De åker på morgonen och kommer tillbaka på eftermiddan. Det ska bli kul att träffa dem igen.

Hoppas att även ni får en solig och fin vårdag!
 /Julia
PS
Jag kunde inte överföra inlägget som jag brukar, därför ser den lite annorlunda ut än vanligt. DS

8 kommentarer:

 1. Solen skiner så fint här också,snön tinar mer och mer. Kul att det börjar röra sig bland gårdsfolket igen,roligt att träffas och prata en stund.
  vi ska eventuellt träffa folk i ÅSELE I helgen.
  Må så gott, Gunilla.

  SvaraRadera
 2. Roligt när våren medför lite fler grannar på plats. Hoppas verkligen att prognosen inför helgen stämmer. Idag var det väldigt varmt ute (i och för sig ökades värmeupplevelsen av att jag travade omkring i min vinterjacka ☺ ) och så får det gärna bli i slutveckan. Kram från Stationskattmatte.

  SvaraRadera
 3. Så härligt med sol och värme man blir liksom gladare med en gång.Skönt att sitta i solgasset och njuta! nosbuff

  SvaraRadera
 4. Härligt med sol, vi fick tyvärr bara mulet väder idag fast de lovat sol.
  Kul att fler och fler kommer ut där nu för det är alltid kul att se folk omkring sig även om man gillar att vara själv.
  Vårbruket drar igång.
  Matte hälsar att blomman hennes katt gillade heter aubrieta.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera