Väderprognos för 5 dagar

onsdag 14 mars 2012

Hej soliga onsdag!

 

wednesday_05

Maken kom med böcker och film. Visst är jag nyfiken på båda, nästan så jag inte vet i vilken ände jag skulle börja, men jag tog faktiskt böckerna först. De finns i god förvar i datorn nu och den första boken lyssnar jag (vi?) på efter filmen. Men allra först måste vi äta lite mat.

Sedan blir det FILMTIME!

breakingdawn-part1

Vi gör det enkelt för oss, stekt falukorv med potatismos. Rena barnmaten, men gott! Maken vill kanske ha ett stekt ägg till. Han får göra som han vill. Är han sugen så finns det ägg hemma.

Vi ska besöka biblioteket imorrn också, efter ögonbotten fotograferingen. Lika bra att ta allt i en snitslad bana. Tur att läkarmottagningen och biblioteket finns i samma centrum. Jag har förbokat en bok som jag skrev om här om dagen.

Mary Bnnett

Den här finns inte inläst, vad jag kunde se, men man vet aldrig. Jag tar boken i vilket fall som helst. Den är en “fortsättning” på Stolthet och Fördom, skrivet av Jane Austen för över 200 år sedan. Jag är mycket nyfiken på hur denna duktiga författare, hon har bland annat skrivit Törnfåglarna, har lyckats med den ovanliga uppgiften att skriva en fortsättning på en klassiker.

Visst har vi en spännande onsdag-torsdag framför oss. Det blåser mindre än det gjorde igår, men det blåser fortfarande. Vi ska försöka komma ut i solen lite i alla fall. Efter filmen Blinkar.

Ha en riktigt fin onsdag!

00047-1 /Julia

12 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra med alla ärenden. Visst underlättar det att man inte behöver riskera att halka längre. Hoppas bara det inte kommer mer snö den här säsongen.

  SvaraRadera
 2. Det kan vara spännande när man får sån post, räkningar är inte lika kul, hihi.
  Gäller att passa på att uträtta allt när man ändå ska iväg på nått. Hoppas dina ögon är bra i morgon.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med. Jag har i alla fall inte märkt nån skillnad med mina ögon :)

   Radera
 3. Hoppas att ni fick en härligt filmeftermiddag! Och att undersökningen går bra imorgon.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Visst är det spinnande att vänta på paket :)
  Den där boken av Colleen Mc Collough låter spännande , alltså spännande att se om hon lyckas med konsstycket att fortsätta på en bok som en helt annan författare skrivit tidigare böcker av.
  Här har det inte hänt så mycket idag för min matte kom hem förkylder o febrig från jobbet idag :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännande med boken! Just Stolthet och Fördom är min absoluta favorit bland klassikerna. Jag hoppas att att hon lyckas med en fortsättning, som utspelas 20 år efter boken slutar och är skriven drygt 200 år senare.

   Radera
 5. Håller tummar och tassar för att ögonundersökningen går bra. Skönt att kunna uträtta flera ärenden samtidigt i centrum. Boken av Colleen McCullough är det faktisktt första gången jag hör talas om. Ska bli spännande att höra vad du tycker om den. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den boken "snubblade" jag över när jag sökte efter "Ceasars kvinnor" av samma författare. Jag ska nog skriva om den :)

   Radera
 6. Skönt att ha maken hemma så tidigt i veckan, måste kännas nästan som helg för er :-) Hoppas det går bra hos läkaren.
  Uppföljaren på "Stolthet och fördom" får mig att tänka på fortsättningen på "Borta med vinden" - kommer inte ihåg vad den hette, men läste aldrig den, för jag hade inget hopp om att den skulle kunna matcha sin föregångare. Ska bli intressant att höra om du tycker att Colleen McCullough har lyckats :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att berätta om den är en värdig uppföljare :)

   Radera