Väderprognos för 5 dagar

måndag 8 oktober 2012

Hej milda måndag!

 

3monday47

Vi vaknade av att solen kikade in och den skiner av och till på oss än. Det är 11,7 grader ute efter en mild natt. Vi hade dryga 8 grader under natten. Jag har nätfönstret kvar. Jag tror inte att det blir för kallt om nätterna, jag kan alltid ta en extra filt i så fall. Jag gillar svala sovrum Blinkar!

Idag har jag gjort min favoritsoppa till lunch!

PICT0866

Den består av en näve med ICAs blandade grönsaker och lite nudlar. Kryddat med en grönsaksbuljongtärning och lite orientaliska kryddor. Jag bara älskar denna soppa som kan smaka mycket olika beroende vilka kryddor jag använder till den, eller om jag har kött eller fisk att lägga i. Idag blev den utan kött eller fisk. Jättegott när jag känner mig lite frusen. Då finns nästa inget bättre än en het soppa. Ibland tar jag en hård macka med nåt gott på till, som idag. Mätt blev jag och som sagt jag har kvar av den till imorrn med. Jag lagar oftast mat som räcker flera gånger och sånt som maken gärna avstår ifrån. Det är i veckorna jag frossar i fisk och grönsaker.

Jag har inga måsten, förutom min dagliga träning. Den är jag klar med. Så nu blir det att lyssna vidare på Dandy, spela lite kort och spel på datorn. Annars ska jag bara busa med Smulan och Amanda, när de har sovit färdigt.

Ha en fin början på veckan!

Måndag 03 /Julia

2 kommentarer:

  1. Soppa kan vara riktigt gott och speciellt om det är kyligt säger matte.
    Härligt med sol, även om den inte värmer jättemycket nu så piggnar man till.

    Kramizar & nosgos

    SvaraRadera