Väderprognos för 5 dagar

måndag 29 oktober 2012

Grått och halv storm ute!

 

kuling

Ungefär som på bilden är vädret hos oss idag. Fast minus regnet (än så länge)… Huset knakar i vindbyarna och småfåglarna har det inte lätt att landa rätt på automaten och talgbollen. De liksom flyttar på sig i blåsten… men oftast lyckas de Ler!

Inomhus sovs det! Smulan snarkar gott i igloon, ensam! Amanda har åkt rullstol med mig halva förmiddan innan jag kunde övertala henne att sova i soffan.

Jag har väl inte gjort många knop direkt. Bara min dagliga måste, träningen. Annars har jag lyssnat på bok, det har ni väl aldrig läst förr *skrattar gott*.

Löst lite korsord efter att ha “blivit av med” Amanda. Det är nästan svårare att skriva med henne i famnen än när hon ligger mitt i. Då blir det alltid nåt hörn av korsordet som jag får låna.

Vi ska inte göra nåt mer än några varma mackor till middag vid 6-tiden. Gott och enkelt.

Hoppas att ni inte har blåst bort!

Glitter /Julia

4 kommentarer:

 1. Nähä, lyssnar du på bok, hihi. Matte ser nog likadan ut när hon är hemma som du gör, hörlurar och jag som får "snacka" högre så hon säkert hör, hihi! Hon påstår att hon hör mig ändå men ja jag vet inte!
  Ser ut så hos oss som på din bild.
  Amanda ville väl röra på sig lite utan att själv behöva anstränga sig, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min går på högtalare, så jag slipper hörlurar när maken inte är här. Ganska skönt faktiskt.
   Amanda var extra "mammig", det är hon ibland.

   Radera
 2. Frys och sovarväder idag.Fyy! Matte kom hem och drog en filt över sig och tyckte att vi skulle komma och gosa..tja man får ju "offra" sig ibland! nosbuff

  SvaraRadera