Väderprognos för 5 dagar

fredag 31 juli 2015

Mitt kotrt fungerar!!!


Min ängel och tillika präst, Eva, har fixat mitt kort och nu är den användbar. Hon kom på förmiddagen och vi drack lite te tillsammans och pratade bort en stund. Det är så skönt att prata med henne. Jag vet att vad jag än säger eller berättar så stannar allt där.

Vilken tur att jag inte är nån shoppare, utan köper oftast bara det jag måste och behöver, fast idag har jag faktiskt slösat bort 79.- på två filmer, som jag länge velat se och har funnits på DVD i åratal. Jag köpte dem på rea och med gratis frakt blir det billigare än att ta mig till affären med färdtjänsten. De tar 140.- kr för en t/r färd, alltså bara lite dyrare än en enkel resa. Visserligen tar det några dagar att få hem dem, men såhär har jag nåt att se fram emot.

Min påse från ICA innehöll allt jag ville ha och glassen var frusen när den kom. Jag tror att jag vågar be dem handla glass flera gånger!

Hör och häpna, vi har en solig fredag! Termometern har krypit över 20 graderssträcket också. Amanda satt i elrullen medan Eva var här och nu ligger hon i en solplätt på min säng och sover. Hoppas att solen blir kvar hela helgen!

Ha en fortsatt solig fredag!
 /Julia


10 kommentarer:

 1. Åh så skönt! Människor som Eva är guld värda! Härligt att handlandet funkade också, då kan du njuta av lite god glass idag. Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mysigt med änglarna jag har till min hjälp :)

   Radera
 2. Tur att du har en sådan fin vän som kan stanna för en pratstund det ät guld värt tycker jag. 140 kr tar de med tåget enkel väg till jobbet men köper månadskort och då kan jag åka på helgerna om jag känner för det. Här hällregnade det hela fm, men sedan kom sola igen. Mina fyra veckors semester ät slut så på måndag börjar allvaret igen, fast fyra dgr är sparade
  Må så gott i kväll, förstår väl att Amanda myser i solen, det för gamkatta också
  Kramiz, Gunilla.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du kan använda ditt kort igen. Det är märkligt att det nästan alltid ska vara nåt krångel när man har med banker och internetleverantörer att göra. Hoppas filmerna är lika bra som du minns dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är dom! Den ena är Amadeus och jag älskar hans musik :)

   Radera
 4. Jippie, nu kan du shoppa igen ;-) skönt att det är som det ska och snällt av Eva att fixa det.
  Bra att glassen klarade sig frusen.
  Så solen har varit hos er. Här har det bara blåst.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att det löste sig med både kort och frusen glass :) Bra start på helgen och att dessutom ha filmer att se fram emot är trevligt det med.
  Vi har också haft sol men precis när matte skulle sluta jobbet och kom ut så kom världens regnskur, men nu skiner solen återigen. Och nu är det semester för vår del :D Ha en skön helg!
  Nospussar

  SvaraRadera
 6. Härligt att kortet fungerar och att solen som var hos oss igår kommit upp till er :)
  Här har det mest varit mulet och blåsigt idag och temperaturen orkade knappt upp till +15C :(

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera