Väderprognos för 5 dagar

torsdag 9 juli 2015

Bara en snabbis mellan regnskurarna...Idag har vår dag gått med massor av bakprogram som jag hittade på TV4-Play. Jätteroligt och gissa om jag blev sugen... Tyvärr är det mesta lite för avancerat för att göra med bara en hand och utan hushållsassistent. Fast några ostscones blir det kanske ändå någon dag!

Amanda har sovit sig igenom dagen. Hon har nog legat på alla sina favoritplatser. I sina två igloon, en i fotänden på min säng och den andra under bordet. Ett tag fanns det en liten Amanda-bula under filten i sängen också, för att inte tala om att mysa i mattes famn.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Det är jättebra med många olika ställen att ligga och sova/vila på plus att man får lite motion när man byter, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Det är alltid mysigt med en katt, men såna här dagar är det alldeles extra mysigt. Det gör liksom inte så mycket att det regnar då.

  SvaraRadera
 3. Visst blir man sugen av att kolla på bak program säger matte , men håller med dig om att det mesta är alltför avancerat att ge sig på.
  Här har det regnat mest hela dagen kom en liten gnutta sol i en 30-minuter så där men nu hör jag att det ösregnar igen *suck*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Här både regnar o blåser det så. Men dom har sagt att det ska komma ett ordentligt oväder har jag läst.
  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Ja det har verkligen varit omväxlande väder idag, både solsken och störtskurar.
  Matte fastnade förra veckan med att titta på djurpolisen från England och Australien på tv4 play
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Igår hade vi ett riktigt hemskt regnoväder över oss, idag har det varit betydligt lugnare även om det kommit en del skurar.
  Visst är det roligt med bakprogram :) Här gillar matte att titta på dom också :)
  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Inget regn här men mulet och ca 15+. Madicken hat varit ute och har träffat båda gubbarna och fått godis. Hon ser dem på väldigt långt avstånd och tänkte gena över gräsmattan, men de satte matte stopp för. Först vår kissrunda. Jag bakade scones ikväll och fixade the mumsigt må du tro. Je gjorde omelett med spenat också. Må så gptt och god natt!/ Gunilla.

  SvaraRadera
 8. Mys är bra när det regnar.Man blir lite trött när det bara är grått.Nosbuffar

  SvaraRadera