Väderprognos för 5 dagar

lördag 25 juli 2015

Jag visste väl att det skulle bli mer trassel efter vårt bankbesök...Swedbank har satt mig på pottan igen, trots att Sebastian, bantjänstemannen vi pratade med, försäkrade motsatsen när vi var där! 
Jag minns mycket väl att jag speciellt frågade om ifall jag skulle bli utan tillgång till mitt konto, innan avslut och byte av konton skulle ske och innan mitt nya kort skulle komma. Hans svar var nej, absolut inte!!!

Dumt av mig att tro på honom... 

Så här sitter jag med ett oanvändbart Mastercard ännu en gång! Guligt av Swedbank en lördag = helg och nära månadskiftet, eller hur!

Jag fick tag på en människa på Swedbank via telefon för nån timme sen och hon sa att mitt nya MasterCard dyker "nog" upp "nångång" i nästa vecka. Vad "nog och nångång" betydde kunde hon dock inte definiera (rymdvetenskap (?) för en bankanställd kanske), det är tydligen beställd i alla fall. Alltid nåt...

Alla de framtida betalningar som skulle gå från det gamla kontot måste jag lägga in på nytt, sa hon när jag speciellt frågade om det. 
Det var ingen information som hon delade med sig frivillgt av och det sa inte Sebastian heller något om, fast jag frågade ju inte = mitt fel!
Det har jag gjort och hoppas att jag inte missade nån. De flyttades inte automatiskt till mitt konto och de räkningar som dras från mitt Mastercard direkt kommer inte heller att fungera. Mitt nya kort, som jag fick efter Lennarts död och haft en del strul med, är ju "Ur funktion" ...  Nya strul väntar, tydligen...
Jag har 4 eller 5 sådana automatiska betalningar fram till månadsskiftet och jag har inget nytt kort att ansluta! Flera runda bitar i fyrkantiga hål...  SUCK... 

Jättegulligt än en gång Swedbank, tack!!!

Nåja, ni slipper mera gnäll från mig för idag. Jag hoppas på att Hemtjänsten har tid med att plocka av mina hallon när hen kommer. Jag tror på uppehåll tills det är gjort i alla fall. Jag berättar imorrn hur det gick!

Vi önskar er en trevlig och solig lördag!
 /Julia

13 kommentarer:

 1. Bankerna är sig lika. Tyvärr byts äldre, erfarna bankanställda ut mot yngre som saknar kunskap men kräver lägre lön. Hoppas inte räkningarna blir dubbelbetalda nu bara. Lite nyplockade hallon som plåster på såren är du värd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lär väl märka det så småningom...
   Hallonen var underbart goda!!!

   Radera
 2. Jag kan förstå din oro över banken, få två olika svar- men nytt kort brukar bara ta en vecka. Hoppas det löser sig för dig och att du kanske slipper föra över utgifterna på nytt. Du hur gick det med hallonen, fick du äta dem idag eller var hen för bekväm att ej ha tid? Har suttit på balkongen i solen fast i morse satt jag nere på bryggan med Madicken. Få se om ovädret når hit upp o natt. Ha en fin kväll trots allt, Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla utgifter/betalningar var jag tvungen att föra in igen, precis som jag skrev.
   Hallonen var lite plåster på "såret" :)

   Radera
 3. Riktigt oproffsigt. Egentligen skulle du byta bank men det är ju jobbigt det med. Hoppas att kortet kommer i början på veckan. Vi önskar er en riktig goskväll trots den trista starten på dagen.Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färska hallon med kakan jag gjorde här om dan plus god mat blev en god fortsättning på min trista "bankmorgon". Jag ger dem några dagar till innan jag bestämmer om de får ha mig kvar som kund eller ej.

   Radera
 4. Nej men jösses, vad är detta. Känns som att det inte är något ovanligt att sånt här händer för man lyckas ju få höra sånt då och då, men det är ju katastrof när det sker och det ska ju bara inte hända. Nej, då kan vi hoppas att det kommer på måndag och att det blir slut på dom problemen.
  Vilket busväder det blev, hoppas hallonen hunnits bli plockade innan dess :D
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallonen, de som hade hunnit mogna blev plockade och de är jättegoda!

   Radera
 5. Åh vad trist när det skall strula och du dessutom gjort allt du kunde för att undvika just strul :( Hoppas du får bankkortet snabbt.
  Kul att höra att du fick hallonen plockade! Hoppas kvällen slutade bättre än resten av dagen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var just kort strul jag inte ville ha mer av!
   Vår kväll blev trevlig :)

   Radera
 6. Ibland undrar man om de kan sitt jobb! Hoppas det löser sig snabbt för kortet och kontot behöver man ju ha tillgång till.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 7. Fy jam så trist med kort strul :(
  Dåligt av banken att påstå att det inte skulle bli något strul !

  SvaraRadera