Väderprognos för 5 dagar

tisdag 14 juli 2015

Trött...


Det känns lite såhär efter dagens emotionella berochdalbana. Friggen är tömd och så även det mesta i sovrummet, men det är massor kvar att göra. Huvudsaken är att det är påbörjat. Sakta och säkert blir det nog klart så småningom. Tack Per och Co för all hjälp!

Ett extra stort tack till dig, Per, för att du satte i nätfönstret. Äntligen är den på plats och jag får in frisk och nattsval luft när jag sover!

Jag är jättetrött efter allt som har blivit gjort under förmiddan, På eftermiddan var "hustomten" här och klippte gräsmattan, han gjorde fint inne hos Sötaste Fröken också! Hon ligger och sover gott i  min säng, hon tyckte nog att det stökades ganska mycket runt om kring, både inne och ute. Nu ska jag också koppla av med en mugg nybryggd te och en mandelkubb.

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig tisdag!


 /Julia

8 kommentarer:

 1. Ni gör verkligen rätt i att koppla av efter en sån pärs, det tar på krafterna.
  Kommer säkert att bli hur bra som helst när allt blir klart.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Oj nu har ni jobbat på bra, vad skönt det måste kännas :) Och riktigt härligt att få upp ett nätfönster så man an få frisk luft på natten, bara frisk luft ;)
  Njut av koppen te och kakan, matte funderar på om hon ska baka nån kaka för sötsuget är alldeles för galet stort säger hon. Kanske lika bra att låta bli då, eller? Hihi
  Nospussar

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att få dit nätfönstret! Det är så härligt svalt att kunna ha öppet på natten. Hoppas mandelkubben och teet smakade härligt, det är du verkligen värd efter allt jobb. Men vad bra det kommer att bli när allt blir klart.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Bra vänner växer inte på träden, var rädd om dem. ( hustomten, Per och co,Eva) Klart det är värt med the och kubb. Kramiz Gunilla

  SvaraRadera