Väderprognos för 5 dagar

torsdag 16 juli 2015

En kort snabbis :)


Idag har väl inte hänt så mycket. Jag talade i telefon en lång stund på eftermiddan och det var mycket trevligt. 
Jag har tittat på DVD, lagat lite mat. Idag åt jag spagetti med min goda ostsås till. Jag hade i och för sig velat ha såsen till ett litet blomkålshuvud och hade gratinerat den, men då jag inte hade nån, fick det bli spagetti...
Amanda slickade rent min tallrik från den lilla sås som var kvar. Hon lämnade dock ett spaggeti som låg. Det var bara en lång, men den fick vara.

Vädret har varit rätt så OK. Inget regn och växlande molnighet, det är rätt så varmt också. Vi hade dryga 20 grader. 

Nu ska jag fortsätta med disken, som jag blev avbruten i av dagens trevliga telefonsamtal. Det blir ju aldrig mycket och jag vill ha det gjort så snabbt som möjligt. Jag tycker om att diskbänken och diskhon är tom :)

Ha en trevlig trorsdagseftermiddag och kväll!
  /Julia


6 kommentarer:

 1. Skönt att få undan disken när man är klar men ibland orkar inte matte men ångrar sig sen när hon tar tag i det senare, idag gjorde hon allt direkt efteråt.
  Kul med spännande telefonsamtal.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Vad härligt och få trevliga telefonsamtal. Smarrigt lät det med maten också. Skönt att ni slapp regnet som vi hade idag. Det har kommit helt otroligt mycket regn och som det åskat också, fy.
  Nospussar

  SvaraRadera
 3. Mmmmmums för den maten. Kan tänka mig att det blir gott med blomkål också. Jag har suttigt ute och läst idag, solen har varit framme hela dagen så den måste man ju ta rätt på. Måste få tag i de andra böclerna
  Må så gott/ Gunilla.

  SvaraRadera