Väderprognos för 5 dagar

fredag 10 juli 2015

Ösregn och sol blandat med åskmoln...Vi har verkligen omväxlande väder idag. Allt ifrån härlig solsken till Åskvarning. Sötaste Fröken passade på med att busa när Hemtjänsten kom med min hittills mista påse. Det var ju bara några saker till som jag behövde. 

Jag är så sugen på att göra en liten cheesecake och jag behövde en del, som inte fanns på den lapp som jag glömde hemma ändå. Jag köpte ju en liten (20 cm) springform till den i tisdags, men glömde Philadephia osten. Allt annat finns till den, så jag kanske gör en till helgen.

Jag vill fortfarande baka scones, men Hemtjänsten köpte en "påse" minibagetter som jag gräddar färdigt själv, så gott färsk bröd har jag ju trots allt.

Nu ska jag stereoläsa vidare på mina påbörjade böcker, så jag äntligen blir klar med dem. Tur att jag har skrivit ner några stolpar som hjälp, om jag nu går ofentligt med en recension.. Jag har inte bestämt mig än hur det blir med det.

Ha en härlig fredag med mycket gos och mys!
 /Julia

4 kommentarer:

 1. Här har det regnat nattetid och de är ju toppen
  Amnars en grå skön dag
  Jag gick en lång skogsvägspromenad med M och stannade hos en vän när jag gick hemåt sken solen med värme. 17+ nu. Jag fick rabarber av henne s det ska bli paj och vaniljsås till
  Det är väl inte så bråttom med recensionen det hinner du ju senare om du bestämmer dig för det.Ha en fortsatt myskväll med bok och söta fröken. Kramizar från oss alla. Madicken har buffat lilla Cesar idag men skickar någon buffis till er också!

  SvaraRadera
 2. Hos oss har det skiftat mellan regn och sol och samtidigt blåst rätt mycket.
  Minibaggisar köper matte ibland, är rätt så gott säger hon och jag håller med för lite har jag smakat.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. scones som är så himla gott, det blir det nog till frukost här hemma till helgen, mums. Inte är det illa med cheesecake heller ;)
  Önskar dig och din sötnos en härlig helg.
  Kramar

  SvaraRadera