Väderprognos för 5 dagar

torsdag 2 juli 2015

YESSSSS!!!!!!!!!!!Det var verkligen på tiden att jag har fått modem och SIM-kort från Tele2 äntligen. Jag hade tur att lilla J från Hemtjänsten hjälpte till med simkortet. F*N ta Tele2 när det skickar SIM-kortet i olika format, då det endast behövs det största. Det tog oss en stund att fundera ut det. Instruktioner om det var lika med noll! Under tiden föll SIM-kortet i alla sina tre beståndsdelar. Vi fick ihop det till slut i alla fall.


Nu ska i alla fall allt fungera. Jag har hämtat Picasa, som ni kan se är mina nyaste bilder märkta igen.

Vi har det flämtvarmt idag. Sötaste Fröken ligger i elrullstolen på verandan sedan imorse, så jag kan inte stänga ut hettan.


Men, Okej'da, hon får ligga i den. Amanda är helt övertygad om att det är endast för hennes skull "Rulle" står där!
Nåja, det blir väl svalare mot kvällen. Det var så skönt imorse, då jag öppnade. Då var det bara 15 grader ute, men nu är det upp emot 30... PUST!
MIN tanke var ju förstås att få ner temperaturen inne, men de satte Söta Fröken stopp för. Nåja, hon ledsnar väl efter några dagar igen. Stolen har ju nyhetens behag för henne.

Nu ska jag ut på nätet och surfa runt och läsa tidningarna som jag ligger efter med!

Ha en fortsatt trevlig sommardag!
 /Julia

14 kommentarer:

 1. Härligt med internet igen! Men det är bedrövligt att det tog så lång tid att få modemet.
  Här är det också flämtvarmt och 30 grader, de sa på nyheterna i morse att det skulle bli en tropisk natt, dvs över 20 grader och sen lika varmt i morgon :(
  Hoppas det blir lite bättre nästa vecka!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Här i Skåne är det åxå flämtvarmt tycker både jag o Elvis men jag var o hälsade på mina vänner som campar här varje sommar o det är alltid lika kul att träffa dom för vi brukar ha mycket att prata om. Kramisar

  SvaraRadera
 3. Äntligen, det blir så konstigt när internet inte fungerar när man läser nyheter och annat via det!
  Hon är ju för söt lilla Amanda! Klart rullen står där endast för henne, det är ju bara hon som använt den sen den kom dit, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Så skönt att det kom idag! Bra att du är duktig i på teknik så att du fick ihop allting! Skönt att kunna göra som man vill på datorn!Blir ändå glada av solen fast det blev lite varmt med en gång.Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att kunna komma ut på nätet igen. Det har varit rätt så tråkigt utan den!

   Radera
 5. Flämtvarmt även här. Jag tog en extra sem dag i morgon. Tycker inte jag ville lägga ut 208 då mitt månadskort går ut idag. Lite barn o massor av personal. Ha de! / Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du rätt i, bäst att passa på när man kan :)

   Radera
 6. Så kom det det efterlängtade paketet från Tele2. Hoppas allt fungerar som du vill nu. Och - instruktioner från ett IT-företag - vad är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äntligen och nog tog de god tid på sig!
   Det kan man verklige fråga sig! Instruktioner FINNS INTE, punkt....

   Radera
 7. Flämtvarmt i Västerås också där mina 2-benta varit ett par dagar.
  Skönt att du fått det att fungera med Tele2 så att du kan surfa som du vill :)
  Min matte tycker också det är pillrigt att blogga på surfplattan , det enda hon använder den till är spel och kattentera ifrån :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera