Väderprognos för 5 dagar

onsdag 8 juli 2015

Mitt nya täcke...

... får 4 tassar å en glad svanstipp! Den var underbar att sova under. Lagom sval och den andas, precis som ett bra duntäcke ska göra. Jag är jättenöjd med köpet och längtar efter att klockan ska bli läggdags redan nu ;-)! Länk till den finns i gårdagens blogg!

Jag har väl inte gjort så många knop idag. Gårdagens fiskgratäng på torskrygg blev jättegod! Amanda diskade både sin och senare min tallrik skinande ren. Inte en smula missades.
Nästa gång ska jag nog göra lite mindre av den, för fisken blev överkokt idag när jag värmde och vi åt upp resterna. Söta Fröken brydde sig inte om att fisken inte var så perfekt som igår, för henne var den lika god ändå, men jag tyckte att fisken inte var lika god, den blev torr när jag värmde den.

Nu ska jag titta vidare på fler inspirerande och duktiga människor. Idag får bakprogrammen med amatörer stå för underhållningen!

Ha en trevlig och förhoppningsvis solig onsdag! Hos oss har det regnat precis hela dagen...
 /Julia

13 kommentarer:

 1. Vad roligt att se att ditt nya täcke motsvarade förväntningarna. Hoppas Amanda också godkände det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, täcket fick godkänt av Sötaste Fröken också :)

   Radera
 2. Fiskgratängen fick också godkänt plus hjälp med diska

  SvaraRadera
 3. Julia hade inte skrivit klart tryckte av misstag på publisera så snälla kan du ta bort kommentaren så gör det! TACK! ÅTERKOMMER med en ny/ Gunilla.

  SvaraRadera
 4. Toppen att täcket var ett bra köp! Fisk är ju jamarns gott.. sen får man ta att den kanske blir lite överkokt dag 2.. Regn hos oss också så vi har tagit det lugnt idag.NOsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den var ju trots allt rätt så bra dag 2 också ;-)

   Radera
 5. Vad härligt att täcket blev godkänt av er båda :D
  Det är skönt att inte göra så många knop ibland, vi har haft det lite på samma vis idag, en ledig och skön dag innan två långa dagar igen. Fast oj som det regnat idag, mindre roligt.
  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Det är skönt med ett lagom varmt täcke, så bra att du blev nöjd med ditt.
  Matte åt också torskrygg igår och idag på jobbet, även hennes blev lite torr idag.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 7. Låter som ett bra köp då med täcket :)
  Bra när man kan fynda sånt man behöver på rea !
  Matte har varit inne i stan idag och "fyndat" en snygg top och så fyndade hon 15liter Jordgubbar för 199kr så nu är hennes pappas ena frys full :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera