Väderprognos för 5 dagar

onsdag 1 juli 2015

Internet imorgon. .. kanske.

Jag har fått något som måste hämras på mitt vanliga utlämningsställe, förhoppningsvis är det mitt nya modem och att SIM-kortet kommer imorgon med posten också, denna gången i brevlådan!!!

Jag har fått dagens tjejer från Hemtjänsten att ta upp min elrullstol på verandan och sätta den på laddning.
Jag ska ut på lite bus på tisdag, äntligen. Det var ju ett tag sedan jag var hemifrån.
Jag gav ett ultimarum när jag bokade min ledsagning, att de antingen tar ut min elrullstol eller så får min ledsagare använda sin armstyrka. Jag orkar ju inte köra min vanliga manuella utomhus.
Det blev enlig min vilja och det blir ut med elrullstol på tisdag. Det ska bli jättekul att handla det jag vill där jag vill köpa dem.
Jag har redan börjat på en diger lista. Det är så mycket som hemtjänsten inte kan köpa åt mig, fast de skulle vilja. Jag vill köpa vissa saker själv! Som färsk fisk och skaldjur.

Jag har bakat en liten sockerkaka, gott till bär från frysen. Blåbär och förra årets hallon. Min middag blir en Brattwurst med potatissallad som jag hittade i kylen. Korven går fort att steka. Den kräver inte nån större finess, bara min favoritsenap och ett gott bröd. Jag har gräddat en minibagett som svalnar medan korven ligger i stekpannan.

Ha en fortsatt trevlig onsdag! 
 /Julia

17 kommentarer:

 1. Låter kul att du ska ut på lite bus :)
  Klart man vill titta och känna på vissa saker man behöver handla.
  Håller tummar och tassar för att det är det nya modemet som ska hämtas ut och att sim-kortet också kommer!

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst älskar jag min surfplatta, men jag vill åt min dator! Allt är så småttigt här. Jag är van vid minst 15 tum. Min nya dator är på 17!!! Så, visst längtar jag efter att allt fungerar igen, som det ska.

   Radera
 2. Vad kul att du ska iväg. Nog kan det kännas bra att få handla precis det man vill ha och skönt att komma iväg. Bra att de andra handlar däremellan.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemtjänsten måste handla åt mig, då jag inte har nån möjlighet att göra det själv. Det tar ett tag till innan jag kan själv ta mig ut ur huset...

   Radera
 3. Va' kul att du snart kommer iväg på en shoppingrunda:-) och bra att DU sätter riktlinjer och önskemål och att det blir som du vill i detta fall, det är ju så det ska vara! Du kommer säkert att vara fulllastad vid hemkomsten på tisdag, hihihi! Varma hälsningar till dig och sötnosAmanda/Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Listan lär bli ganska lång!!! Det är mycket som behöver fyllas på och det tänker jag göra på tisdag.

   Radera
 4. Så skönt att du kommer ut på lite bus. Visst behöver man se vad man handlar ibland - det blir liksom en annan känsla då. Hoppas du hittar det du vill handla idag.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du kommer iväg och själv kan köpa det du vill, med egna ögon och händer känna på det du vill ha och vara nöjd med inköpen :)
  Bra med ultimatum på det viset, då har de bara en själv att skylla om de inte vill lyssna.
  Nospussar

  SvaraRadera
 6. Vi håller tassarna för att det är modemet och simkortet.
  Vad kul att få komma ut på lite bus och få handla precis det du vill och framför allt att få titta på det först.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Håller tassar och tummar för att allt kommer imorgon! Vad kul att komma ut på lite bus! Bra att få "Rulle" laddad också, (det borde du väl egentligen alltid ha?)
  Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 8. Kul med lite bus och du får handla i de affärer du är van vid . Bäst att få välja och vraka på egen hand fast hemtjänsten gör det bra också. Kul att du fåt se lite nya vyer mm. Ska ju bli varmt i dagarna så drick mycket. Må så gott nu. Noisar få oss/ Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ibland är det skönt att bara komma hemifrån en stund!

   Radera
 9. Hurra så bra att du kommer i gång med elrullstolen, förstår att det betyder väldigt mycket att själv kunna handla precis vad man vill ha - det blir ju inte detsamma när man inte själv är på plats i affären. Lycka till med din shoppingrunda! <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera