Väderprognos för 5 dagar

tisdag 7 juli 2015

Kul utfrykt!Jag hade en jätterolig dag, trots en del trassel! Allra först var min ledsagare försenad, sedan färdtjänsten... Men vi kom i väg till slut ändå. 

Första anhalten skulle vara Jysk, för att hämta ett sommarduntäcke som de har på rea. Som tur var hade jag beställt den på nätet för att hämta i affären. Det visade sig att jag kunde inte komma in i affären alls. Den ligger 1 trappa upp och hissen var trasig! Detta är andra gången det händer i den butiken. De vill tydligen inte ha kunder som är rullstolsburna... eller???
Nu fick min ledsagare hämta och betala täcket. Jag hade nog kanske köpt fler saker, men hur när jag inte kan komma in i en affär... Tur att jag hade kontanter så de räckte.

Sedan tog vi allt i en snittslad bana. En snabb sväng in på Ö&B, H&M, Apoteket och vi avslutade i mataffären som jag alltid gör.

Jag har fått tag i det mesta jag ville ha. Idag blir det fiskgratäng gjord på fin färsk torskrygg. Mums för oss båda. 

Jag kommer säkert att sova gott under mitt nya täcke också. Den fick ett påslakan innan min gulliga   ledsagare åkte tillbaka till "hemma basen" igen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 /Julia

13 kommentarer:

 1. Så bra att det var en lyckad utflykt men dåligt att Jysk inte kunde ha en fungerande hiss.
  Skönt med tunt täcke i sommarvärmen.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är dåligt av dem, för det finns fler än jag som sitter i rullstol!

   Radera
 2. Så skönt att det blev en bra shoppingrunda trots starten. Trist när man inte kommer dit man vill :-( . Torskrygg är ju väääldigt gott så njut på ni! Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du fick tag i ett sommartäcke. Märkligt att de inte har ordnat med insläpp för de som sitter i rullstol. Trodde faktiskt det var låga på det i "allmänna" affärer
  Hoppas både du och Amanda gillade fiskgratängen.

  SvaraRadera
 4. Låter som att det blev kanon även om du inte kunde komma in i affären. Dåligt att hissen inte fungerade. Sådant bör om ju ha koll på hela tiden, kan ju även handla om barnvagnar, rullatorer osv. Hur som haver, hoppas täcket blir riktigt bra :) Middagen tror jag blev bra för det lät så himla gott :D
  Nospussar

  SvaraRadera
 5. Kul att turen blev lyckad men dåligt av Jysk att inte se till så att alla kan komma in till dem. Torsken lät god, gissar att söta Fröken blev lika nöjd :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var som sagt inte första gången med att hissen inte fungerar :(

   Radera
 6. Ser ju ut som en strålande utflykt men tråkigt att jysk inte kollat upp hissen. Trodde ju att alls affärer var hansikappvänliga nu Men skönt att du fått en brs ledsagare som verlligen tar sig tid och även hjälper dig då du kommit hem. Skönt med ett svalare täcke nu i sommartider. Behöver nya själv och jysk har bra i material och prismässigt Torskrygg har jag aldrig smakat men det låter gott. Take it easy and have a nice sleep!/ Gunilla.

  SvaraRadera
 7. Bra att turen blev lyckad trotts förseningar !
  Urdåligt att du inte kunde komma upp i Jysk butiken :(
  Fast det är klart det blev ju billigare ;-)
  Låter smaskigt med Fiskgratäng på färsk Torskrygg !
  Jag slickar mig om nosen och matte om munnen *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera