Väderprognos för 5 dagar

måndag 6 juli 2015

Tele2...


Jag fick ett sms av Tele2 i fredags, de ville att jag skulle betygsätta min senaste beställning från dem mellan ett och fem där ett var jättedåligt och fem var jättebra. De fick självklart en etta av mig på grund av den dåliga leveransenav moden och simkort.

Idag blev jag uppringd av dem, de ville veta varför de fick så dåligt betyg. Jag förklarade att lovar de en leverans på mellan 1 till 3 arbetsdagar på sin hemsida, så ska det verkligen inte behöva ta två veckor! Han var trevlig och beklagade de inträffade och bjöd på den första månadsavgiften för abonnemangat! En bra lösning på en reklamation. De är tydligen noga med att få nöjda kunder. Bra jobbat!
Jag hade egentligen inte väntat mig nån respons från dem och det gladde mig att de tog sitt ansvar och "räddade" en usel situation på bästa sätt! Bra gjort av dem!

Jag kan ju inte vara den enda av deras kunder som det gick så illa för, det är nog fler som har fått vänta på sina beställda abonnemang. Bra att de tog sitt ansvar!

Skönt att den västa hettan har gått över för denna gång. Vi har till och med haft lite regn på förmiddan och huset är svalare än på länge.

Jag har ringt och pratat med Hemtjänsten, så att allt är klart med morgondagens shoppingrunda. Färdtjänsten är beställ och elrullstolen laddad. Oj, så kul det ska bli att komma hemifrån en stund imorrn.  
Min lista är rätt så lång denna gången. Det är flera affärer jag vill gå in och handla på. Vi får ta allt i snittslad bana i vanlig ordning! Börja längst bort, beta av allt i rätt ordning och avsluta i mataffären, som vanligt.
Jag ska göra nån god fiskrätt till Sötaste Fröken och mig till middag imorrn! Hoppas att fiskdisken är välfylld med fäsk, nyfångad fisk av många sorter! Jag vill gärna ha nåt annat än lax. 

Ha en fortsatt trevlig dag, fast det är måndag!
 /Julia

14 kommentarer:

 1. Vad bra att Tele2 har gott gjort dig lite grann :-)! Härligt att du ska ut på STOR shoppingrunda i morgon, hoppas du får möjlighet att komma ut relativt ofta om du så önskar? Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just hur företag sköter sina reklamationer, som berättar om hur seriösa de är!

   Radera
 2. Bra respons av Tele 2, nej man ska inte ge sig i första taget, bra gjort av dig Julia. Klappa dig på axeln!!!!!! Hoppas att du får en kul dag i morgon i alla dina affärer och att färdtjänsten sköter sig som den ska. Hoppas du hittar någon god fisk till Amanda och dig!Må så gott/ Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är nöjd med deras lösning på en usel leverans!
   Jag hittar säkert nåt gott åt oss :)

   Radera
 3. Bra att det hjälpte att klaga! Hoppas att du får en riktigt härlig shoppingrunda imorgon och trevligt sällskap! ( Vi gillar torsk och strömming så klart men det finns mycket gottigt, kanske en räka eller två också?)Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Torsk, piggvar, hälleflundra, marulk... oj, det finns sååå mycket gottigt i en bra fiskdisk! Vi får väl se vad det blir!!!

   Radera
 4. Här har det regnat hela dagen, men nu i kväll blev det fint igen. Vi tycker det bara är skönt med svalare väder. Härligt att tele2 kompenserade dig!
  Vi håller tassarna för att det blir en trevlig shoppingtur och att du hittar någon smaskig fisk till er båda :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kompensationen från Tele2 var både bra och oväntad!
   Jag hittar säkert nåt smaskigt åt oss i fiskdisken :)

   Radera
 5. Bra att dom ringde upp dig för att kolla vad som gått fel och inte helt fel att du fick en gratis månad också :)
  Här regnade det hela natten till idag och sänkte tempen med minst 10 grader :(
  Tycker nog allt att det hade räckt med 5 :)
  Hoppas allt går bra på din shopping runda imorgon!

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Det är bra att du sa ifrån och kanon att de ville kompensera dig.
  Matte sa till en gångs när hennes bredband och telefon låg nere under en helg, hon pratade med dom och sa att hon borde faktiskt bli kompenserad för en hel helg utan nått och då fick hon också gratis i en månad :-)
  Ha så kul på utflykten idag. Hoppas det blir väder som passar, torrt och lagom varmt! Skönast så.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat av Telia. Ha en trevlig shoppingrunda!

  SvaraRadera