Väderprognos för 5 dagar

fredag 6 mars 2015

Grått och bullrigt, men det ÄR fredag!!!

 

Fredag 1

Skönt att jag vaknade innan gubbarna började med bullret i morse! Jag hann till och med att fixa frukost åt oss båda innan de satte igång vid ½9-tiden. Just nu verkar gubbsen ha lunchpaus, för det är tyst igen. Jag lär väl se hur länge de håller på, det är ju fredag!

Igår kväll var det Amandas tur att äntligen få nåt från blixtrean! Jag hade försökt en gång förut, men då var dom slutsålda till blixtpriset. Jag kom för sent då.En till Leksak till Amanda 9,-

Leksak till Amanda 9,-

Jag beställde 2 av dessa lek spön till Söta Fröken för endast 9;- styck och gratis frakt! Det är mycket sällan man hinner att få 2 av samma billiga sak, men jag lyckades. Det fanns väl inga mattar och eller hussar på nätet just då Blinkar! Man kunde inte välja färger, men jag kan ju alltid hoppas att de skickar 2 olika. Fjädrar är ju jätteskojsigt och jag tror att hon kommer att tycka om dem, tror ni inte det också?

Det gäller ju att se upp med blixtreorna också, för om man inte snabbar på kan priset ändras när man kommer till kassan om nån annan hinner betala grunkan före dig. Att saken ligger i din kundvagn betyder det inte att du får den till blixtpriset om du inte är jättesnabb med betalningen. Det hände mig en gång, men då annullerade jag den ordern innan betalning.

Då, alldeles i början innan jag visste hur det gick till, chansade jag på att köpa en söt halsbandsklocka för bara 18:-, men de ville ha ordinarie reapris (72;-) för den när jag kom till kassan. Visserligen var klockan billig för det priset också, men så mycket ville jag inte betala för en klocka som jag egentligen inte behövde. Jag visste ju inte hur det gick till i början, men hittade information om det senare. Vissa extra attraktiva saker tar slut på ett ögonblick. Det verkar finnas många som verkligen är proffs på att kapa åt sig just dessa varor.

Man kan faktiskt se vad som kommer på blixtrean en timme i förväg, de har två flikar: nuvarande och kommande blixtrea. De har endast 4 olika saker åt gången och bara några få av varje sak till blixtpris. Är det nåt man verkligen vill ha på nästa rea, gäller det att vara snabb som bara den. Det var så jag har gjort några verkliga kap! Jag lade vanliga billiga varor, som jag ändå skulle köpa i min kundvagn i förväg och sedan väntade jag ut blixtreans början och hann få den med och var blixtsnabb med att betala för allt tillsammans. Det gäller att klura ut hur det ska gå till. Jag önskar er lycka till med era fynd och hoppas att mina tips är till nån hjälp.

Apropå en tidigare blogg i veckan, hittade jag en bra bild på hur excellenta mystiska topaser ska se ut!

416590-mystic-topas

Fa en fortsatt trevlig fredag och en bra början på helgen!

0094_thumb[1] /Julia

10 kommentarer:

 1. Wow, det gäller verkligen att vara på hugget på de där blixtreorna! Bra jobbat med vipporna, sådana kan man aldrig få för många av :-)
  Jättebra att du tipsar och förklarar, vi är nog många som inte känner till alla möjligheter som finns i näthandeln.
  Vi önskar er en riktigt fin och mysig helg!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man ont om pengar, gäller det att få så mycket som möjligt för dem :)
   Vipporna kostar runt 30:- styck i vår djuraffär, nu får Amanda 2 st för bara 18:-

   Radera
 2. Du är verkligen i fyndartagen! Kul! Ha en riktig mysig kväll med husse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att passa på ;-). Tack, vi önskar er det samma!

   Radera
 3. Kul när man kan fynda! Härligt att det äntligen är fredag. Hoppas ni får en härlig fredagsmyskväll
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Nu hinner väl inte vipporna anlända till helgen, men nästa helg kan det nog bli full fart på Amanda. Ha det bra till dess!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller veckan efter. Jag har i alla fall fått mail om att de är skickade ;-)

   Radera
 5. Vilka härliga färger det är på de där mystiska topaserna.
  Amanda kommer nog att älska sina nya leksaker.
  Gör inte så mycket att det är grått för dagen är toppen ändå, är ju fredag, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de vackra. Det är min nya ring också, fast den är kanske inte lika fin. Men jag måste se den i dagsljus för att veta. Allra helst i solsken!
   Amanda kommer säkert gilla sina nya leksaker. Vi får se när de dyker upp, jag fick mail om att de skickades idag i alla fall.

   Radera