Väderprognos för 5 dagar

lördag 3 januari 2015

En solig, men blåsig lördag!

 

00066

Snart börjar vardagen igen. Maken var hemma en sväng och hämtade mina nya kläder. Jag är jättenöjd med mina köp.

De boleron som jag köpte är toppen, lite långa i ärmarna, men man kan vika upp dem och de är tänkta att ha som axel och arm värmare i sängen från början. “Klänningen” blir utmärkt som  nattlinne, precis som de tre andra jag köpte 2013 av samma sort i olika färger. De är också fina till tights. Jag får se om jag använder den här som top/tunika eller nattlinne, det visar sig som det gjorde med de andra, men som klänning är de alldeles för korta. Speciellt efter tvätt, då de krympte lite.

En trevlig överraskning var att en bolero har exakt samma korallröda nyans som den nya klänningen! Det hade jag inte räknat med, ni vet ju hur det är med färger på bilderna i datorn, man kan inte lita på dem alls! De blir fina till ett par svarta eller mörkblåa tights till sommaren i alla fall.

Det var bara de så kallade tightsen som jag är lite missnöjd med. De är egentligen fotlösa strumpbyxor, men jag behåller dem ändå, de var ju så billiga och de duger till att ha till en längre topp i sommar.

Vi gör helt om och maten blir definitivt inte nån rest från julen. Vi har bestämt att vi vill ha fläskpannkaka, fast med bacon istället för fläsk. Den ska in i ugnen alldeles strax. Det ska bli jättegott. Vi har hemgjorda rårörda lingon till, kvar från i höstas.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

saturday_01 /Julia

8 kommentarer:

  1. Kul att du blev nöjd med det mesta av dina inköp! Gott med pannkaka! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ungspannkakan blev jättegod, det var precis vad vi var sugna på!

      Radera
  2. Så bra att du var nöjd med nästan alla klädinköpen. Kan vara lite svårt ibland när man köper över nätet.
    Gott med fläskpannkaka.

    Kramizar & Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det mesta var ju toppen och jag behåller tightsen också även om den inte ser ut som jag hade tänkt.
      Baconpannkakan blev supergod ;-)

      Radera
  3. Härlig man du har som så snällt hämtade dina kläder och vad roligt att de passade så pass bra :D Det där med färger vet matten alltför väl att de inte alltid stämmer när det kommer hem kläder från nätet. Här brukar vi också köra med bacon istället för fläsk för matte kinkar så med fläsket ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade inte en tanke på att boleron och klänningen skulle ha samma färg, det blev en ren överraskning.

      Radera
  4. Kul att du blev nöjd med nästan allt , är lite som att spela på spel att beställa kläder ibland blir det en och annan nitlott :)
    Här har matte varit inne i stan och fyndat lite på rean det blev 3 toppar för halva priset i en affär och sen fyndade hon en gardinkappa till köket för 39kr och 2 underlakan för 39kr/st och så hittade hon fleecefiltar för 15 kr/st på Rusta :)
    En bloggkompis till oss har recenserat deckare med katter , vet inte om man kan ladda ner dom men du kanske kan få ett tips eller två med hjälp av titlarna ??

    http://tales.indulgedfurries.com/?p=4543

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för boktipset, jag har några av böckerna hon recenserar. Amazon.com har massor av mysterier med olika djur och jag är en flitig besökare på dom sidorna. Man kan hitta skatter som inte kostar nåt just då.
      Det är alltid kul att få tag på kläder billigt och fleeceplädar kan man inte få för många av. Vi ger bort dom efter några tvättar. De är ju varma även om de har blivit lite noppiga och inte är lika snygga som före tvätt ;-)

      Radera