Väderprognos för 5 dagar

torsdag 22 januari 2015

En vacker vinterdag!

 

00009

Det har kommit massor med sö sedan tisdag natt och hela dagen igår. Tur att jag inte behöver ta mig nånstans i helgen! Det snöar lite nu också, men inte alls som igår, då vräkte snön ner! Det gick knappt att se huset mitt emot och den är inte långt bort, se själva på dagens bild.

PICT1623

Synd att det inte syns på den första bilden nedan hur det vräkte ner, men jag passade på då snöfallet hade stillnat lite för att se nåt alls.

PICT1618

Här är två bilder tagna från dörröppningen igår och idag! Skillnaden är tydlig, det är nu ca 1 dm snötäcke runt oss.

PICT1621

Jag har en rätt OK dag. Visserligen märks det tydligt att min smärtlindring inte räcker till, men det är ju fredag imorrn och då kommer maken med nya depåtabletter. Lika bra att försöka göra dagen så bra som möjligt trots värken.

Jag har hunnit till bok två i Divergent trilogin. Jag har glömt det mesta av den tydligen, för den låter nästan helt obekant. Vissa saker kommer jag dock ihåg, men hur det slutar minns jag inte alls. Lika bra att fortsätta att lyssna vidare. Några andra planer har jag inte. Jag ska göra lite grönsakssoppa med nudlar till lunch. Jag är sugen på varm soppa när jag ser det snöiga utsikten bakom datorn.

Amanda har haft sitt katt-fnatts-race för idag, TokFian. Hon rusade runt med en musebus i munnen, men lät mig inte få den. Hon ville bara busa och inte jaga idag. Nåja, det är hon som bestämmer hur och med vad vi ska leka med.

Ha en trevlig torsdag!

Kisse i kannan /Julia

12 kommentarer:

 1. Mycket snö blev det och här snöar det fortfarande, hoppas det lugnar ner sig nu. Härligt att det är fredag imorgon! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Oj vad ni har snö, lite avundsjuk men den ser lite blöt ut och då vill jag inte ha den, hihi!
  Tur det är fredag i morgon så du kan slippa den värsta värken, det tar på trakterna att ha ont.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Vi har +grader, så det är säkert kramsnö, alltså inget för en Liten Aamor...
  Jag blir tröttare än vanlig av att ha ont!

  SvaraRadera
 4. Även om det ser väldigt vacker ut med all snö så medför det ju en del olägenheter för många. Tur att maken kan ta sig fram i morgon med din smärtlindring. Hoppas den fungerar snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas att han inte får det alltför jobbigt, för jag behöver tabletterna verkligen!

   Radera
 5. Vad mysigt med vräkande snö alltså. Här har solen visat sig och 11grader nu i kväll. Vi har fortfarande halkigt på vägarna, spännde ej ut mina dubbar då jag gick från jobbet och upp till bussen dumt nog. Men det gock ra i alla fall. Två dagars veckor skulle vui ha som jobbarveckor hihi. Skönt med helg igen fast ska väl inte klaga. Kom hem med en orkidee från skolledningen idag förresten. Sköt om dig och Amanda med sitt tokiga race. Kramiz.Gunilla,

  SvaraRadera
 6. Det låter inte alls trevligt att ha ont hela tiden, och att behöva ta mer tabletter än vad man kanske vill och känner för. Men det är ju skönt att de ändå finns och kan hjälpa.
  Vi höll på att bli kvar på parkeringen i morse med tanke på all snö som kommit, det var helt oplogat och under all snö ligger ju isen och döljer sig. Halt och moddigt var det, men det är ju så vackert med nyfallen snö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att gräva och hoppas att RÄTT bil finns under snödrivan man har forcerat ;-)

   Radera
 7. Jisses med snö ni har *tittar storögt*
  Här nere har vi ingen alls!
  Jag har inte haft mitt kattfnatts race ännu :)

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du spar dina race till nätterna, undrar vad din matte å husse tycker om det, Busfrö???

   Radera