Väderprognos för 5 dagar

onsdag 7 januari 2015

Onsdag…

 

wednesday_05

… vi vaknade till en vit värld. Det hade snöat under natten, men det kom bara några centimeter. Det har varit mildare, runt nollan hela dagen. Så det kan ha varit halkigt i trafiken. Tur att jag inte behöver ta mig ut.

Jag har ätit rester idag. Resterna av ugnspannkakan, den som vi gjorde med bacon istället för fläsk. Det var gott och mätt blev jag av de bitar som blev kvar. Senare ska jag är resterna av Jul ostkakan som vi hade glömt bort helt. Tur att maken hittade den i måndags kväll. Då vi inte orkade äta upp allt, får jag väl “offra” mig och göra slut på den till mitt kvällste. Vi tycker om ostkaka och köper det någon gång , sist vi var och handlade före jul, hade dom extrapris på dem och vi köpte en liten.

Amanda hade sitt katt-fnatts-race för en stund sedan och nu sover hon gott. Det gäller att ta igen sig till kvällens bus-stund med matte. Vi har nog nästan lika roligt båda två, fast jag tröttnar nog fortast. Hon orkar hämta leksaker hur länge som helst. Jag orkar inte slänga iväg dem lika många gånger, så när jag tröttnar kastar jag flera åt olika håll och tills hon har letat rätt på dem, har även hon ledsnat.

Men jag leker med henne varje gång hon vill och kommer med nån musebus, boll eller annat och lägger bredvid mig. Oftast lägger hon den på bordet, ibland bredvid rullstolen, men då piper hon så jag inte ska missa lekstunden.

Vi ska inte göra så mycket mer. Maken hör av sig strax. Vi talas vid via Skype varje kväll, då kan vi se varandra inte bara höras.  Sedan ska jag göra det jag är bäst på Blinkar, läsa!

Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag, så här långt och att resten blir lika angenäm!

Mer tea 1 /Julia

6 kommentarer:

 1. Nog var det slirigt på vägarna imorse, kändes som såpa under snön säger matte.
  Det är så fräckt att Amanda säger ifrån när hon vill busa med dig på just det viset.
  Bra med rester för då slipper man göra så mycket av det hela, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda är en ljuvlig buskatt. Hon har ju lärt sig hur hon ska få leka bäst med mig under alla år vi har haft tillsammans, Söta Fröken fyllde 13 år på nyårsafton!!!

   Radera
 2. Halt var det minsann ute idag, till och med så pass att bilen blinkade och varnade för hala vägar. Matte var bara iväg och handlade som snabbast. Annars har vi njutit av en ledig idag, men sedan ska matte jobba lååånga dagar och när hon kommer hem byts de liksom av och husse åker iväg. Här ses vi alla varje kväll ändå, men ses man inte varje kväll är ju skype väldigt trevligt :)
  Vad roligt med bus med Amanda och tänk att hon fyllde 13 på nyårsafton. Ett sent grattis till söta fröken :)
  Nospussar till er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tackar och Amanda sänder nosbuffar. Ja, hon är också Senior ;-)

   Radera
 3. Här vaknade vi också till en vit värld med en 5 cm snö , 2 timmar senare var allt slask och nu är allt borta igen.
  Har inte haft mitt kattfnatts race ännu , vänta bara tills klockan blir 01:00 :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du väljer dina bus-tiden med omsorg ser vi ;-)
   Men VAD tycker matte å husse om tiderna, Busfrö???

   Radera