Väderprognos för 5 dagar

tisdag 20 januari 2015

En vit tisdag!

 

11

Vår värld har blivit vit igen, vi har fått några cm snö under natten. Temperaturen är strax under nollan och det verkar vara mycket halt igen. Matte med vovve tog det mycket försiktigt under morgonpromenaden. De går förbi flera gånger varje dag. Någon sol har inte kunnat lysa igenom molnen, men vem vet om den tittar fram på eftermiddan. Klockan var ju över ett igår också.

Jag mår rätt OK än så länge. Hoppas att det varar hela dagen. Jag gör bara det som jag alltid gör. Läser med öronen (jag är start klar med bok fyra (Stäppvandringen) om Aylas äventyr), spelar musik, löser kanske korsord eller spelar kort på datorn under tiden. Väntar på makens lunchsamtal och funderar på vad jag ska äta idag. Jag är inte sugen på nåt speciellt, får titta efter i kyl och skafferi vad jag har att välja på. Mat finns ju gott om, det är bara att jag bestämmer mig!

Jag hann knappt skriva meningen färdigt förrän mobilen ringde. Maken mår bra och vi önskade varandra smakligt måltid.

Lunchsamtalen är aldrig långa, vi bara försäkrar varandra att allt är bra. På kvällarna har han bättre om tid och då ser vi varandra också. Skype är bra, extra bra för oss som inte har möjlighet att träffas i veckorna. Vi kan ju se varandra ändå.

Vi önskar er en trevlig och solig vintertisdag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

10 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bra nu och att solen har tittat fram. Och att du hittade något du var sugen på i visthusboden :-)
  Mysigt att maken och du har så tät kontakt, och kul att ni skypar också :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt för oss båda att talas vid flera ggr om dan.

   Radera
 2. Tekniken har onekligen fört mycket gott med sig. Tänk att kunna sitta och titta på varandra fast det är flera mil emellan, som privatperson. Kunde man inte ens tänka sig för 20 år sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För 20-år sedan vägde mobilerna massor och hade ett samtalstid på max 30 minuter. Skönt att vi slipper det i alla fall ;-)

   Radera
 3. Snöat hos oss hela dagen men nästan inget ligger kvar bara lite på gräsmattorna. Fast nu är det minus så världen är kanske vit i morgon.
  Det är superbra att kunna se den man pratar med och speciellt som för er.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Ja så tacksamt det är att kunna talas vid varje dag och dessutom se varandra även om man är långt ifrån. Huh vad veckorna skulle bli långa utan den möjligheten.
  Här ligger snön vit och fin än så länge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har alltid försökt att tala med varandra minst en gång varje dag, även när jag låg på sjukhus och så. Det ÄR toppen med mobiler och dagens smidiga teknik.

   Radera
 5. Skönt att det är lite bättre idag!Det är inte så dumt med ny teknik men när man börjar tänka efter har det gått väldigt fort! Nosbuffar

  SvaraRadera