Väderprognos för 5 dagar

fredag 16 januari 2015

Äntligen fredag igen!

 

7friday14

Igår kväll hände något som inte ofta inträffar. Eftersom jag hade vaknat så tidigt på morgonen gick jag och la mig extra tidigt, redan vid 8-tiden. Jag var verkligen jättetrött och jag orkade inte läsa med ögonen utan lät min ljudbok fortsätta och släckte genast.

Jag har sovit jättegott och vaknade pigg och glad. Det är ju fredag och vi har en härlig helg att se fram emot!

Vi har inget planerat, men det kan hända att vi åker för att hämta våra nya sängkläder. Jag har fått sms att de finns på utlämningsstället redan. Det är egentligen fantastiskt att jag beställer nåt med vanlig leverans på onsdag och det finns för hämtning redan på fredagen! Det kallar jag bra service!!!

Nu sitter vi, Amanda och jag, och hoppas att det inte blir alltför halt för makens skogspromenad. Vi har haft över 5 plusgrader hela dagen och mycket av snön är borta. I dess spår är det vattenpölar med glansis inunder! Det är så skönt att jag slipper gå ut i detta väder.

Ha en underbar fredagskväll!

00040 /Julia

10 kommentarer:

 1. Härligt när man sover sådär gott!Kanske skönt att komma ut en sväng, det är ju inte så mycket snö kvar, mest lite slask och grus. Hoppas att husse kommer tidigt , fredagsmyset är ju bäst! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse har kommit fram helskinnat trots glansis i skogen :)
   Myset är inlett!

   Radera
 2. Hoppas verkligen att maken går försiktigt. Akutsjukhusen verkar redan överfulla av stackars patienter som ramlat och brutit både armar och ben. Inte undra på som det ser ut på många ställen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är alltid mycket försiktig och kan gå bredvid det mest hala på skogsstigen, som tur är :)

   Radera
 3. Skönt att maken kom fram ordentligt, det är verkligen halt ute nu. Matte får inte gå ut utan broddar har vi jamat till henne. Hon har tom sett skällisar trilla omkull på isen de sista dagarna. Så hon var så glad över att det regnade hela dagen igår så lite is försvann
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Det är skönt att gå och lägga sig när man är trött!
  Riktigt läskigt är det när man tror det bara är en vattenpöl och när man är mitt i den så bara glider benen åt olika håll, hoppas maken slapp dom.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Idag har min matte sovit så där gott :)
  Hon gick o lade sig kl 22:00 och sov till 10:30.
  Ibland går det minsann undan med saker man beställt !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut och Jotex verkar skicka varorna nästan innan man beställer dom ;-)

   Radera