Väderprognos för 5 dagar

tisdag 27 januari 2015

En mulen men mild Tisdag!

 

00013a

Efter en lätt snöfall på förmiddagen, har det klarnat upp. Det är fortfarande molnigt, men det är ljust och milt idag också. Vi har ingen snö kvar på träden runtom kring och det börjar smälta på taken med. Jag har sett att vatten börjar bildas i makens fotspår i snön. Vi har +1,2 grader idag, det är inte undra på att snön börjar smälta.

Vi har väl inte gjort så mycket. Amanda ha lekt med en liten grå musebus, som hon la undan i sin lilla igloo när hon tröttnade på jakten. Den som är i fotänden i min säng. Det verkar vara hennes nya gömställe för diverse leksaker. Hon är så gullig. Jag vet inte om det är för mig hon gömmer dem eller bara att hon vill ha ordning omkring sig. Jag har inte undersökt igloon, hon får ha den som hon vill. Grejerna åker väl ut när hon inte får plats i den längre Blinkar!

Nu har jag lyssnat färdigt på Divergent trilogin och Four. Den blev jag lite besviken på, jag ville höra så mycket mer ur hans synvinkel. Det som var räckte liksom inte. Nåja, det kanske kommer fler berättelser så småningom.

Jag fortsätter med Aylas vidare äventyr, där jag avbröt. Jag har de två sista böckerna kvar. De är två rejäla tegelstenar som lär räcka veckan ut.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Mer tea 1 /Julia

8 kommentarer:

 1. Undrar om det är slut på vintern nu? Jag skulle inte sakna den i så fall, men tror att framför allt många barn tycker annorlunda. Kul att Amanda har gömställe för sina grejer. Det är ordning och reda med henne.

  SvaraRadera
 2. Tror inte söta fröken Amanda gömmer sina saker från dig utan för att hon vill ha en viss ordning på dom. Affi lägger också sina saker på vissa ställen och så vet hon precis var dom är när hon vill ha just den saken. Jag sparkar ut alla och matte sparkar in dom i hörnan igen men så har vi ju nått att göra, hihi!
  Härligt om er snö försvinner lite så du kan komma ut om du vill och behöver.
  Matte sa att det var minsann fortfarande ljus när hon kom ut från jobbet 16.35 eller nästan ljust i alla fall :-)

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Du kommer nog snart ut igen för idag har det försvunnit mycket snö! Vi har tagit hand om de flest leksakerna här hemma men vi får nog plocka fram dem igen för matte och husse hittar ingenting! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Vi hade också gråväder igår.
  Fast matte var ledig så det gjorde inte så mycket :)
  Jag gömmer mina leksaker under soffan och när jag vill ha fram dom så jamar jag efter matte :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart, men lite opraktiskt att du MÅSTE be matte att ta fram dina gömda leksaker ;-)

   Radera