Väderprognos för 5 dagar

söndag 25 januari 2015

En vit söndag med plusgrader!

 

00080

Jag har sovit sådär. Var uppe några timmar inatt då jag inte kunde somna om efter ett badrumsbesök. Jag fnulade lite med datorn, läste tidningar och drack en kopp choklad. Sedan var det inga problem med att somna om och sova några timmar till.

Vi vaknade vid ½9 båda två och åt varm frukost när vi hade vaknat till ordentligt, jag gjorde amerikanska pannkakor som maken hjälpte till att grädda. Vi åt bacon och lite lönnsirap till dem. Det var verkligen jättegott! En ypperlig start på en sportsöndag!

Det blir inte så mycket mer. Maken åker så småningom, men vi skippar lunchen efter den härliga och sena frukosten. Den lär vi stå på fram till middan ledigt! Det var ett bra tag sedan vi åt frukost så sent som idag. Klockan hann bli närmare 10 innan vi satte oss ner för att njuta av morgonens arbete. Amanda fick smaka lite av allt utom lönnsirapen och åt med lika god aptit som vi.

Jag ska lyssna på avslutningen av bok tre, Allegiant, jag har nog ungefär halva kvar. Sedan ser jag fram emot att lyssna på Four. Det ska bli spännande att höra hans syn på vissa händelser i berättelserna. Man har ju fått veta en hel del om honom i trilogin, men man vill veta mer. Den boken är kortare än de andra tre, bara knappt 7 timmar.

Vädret är molnigt och vi har +2,1 grader utanför gavelfönstret. Snön har sjunkit ihop lite och det är säkert moddigt och halt.

Vi önskar er en skön söndag!

Lat söndag /Julia

10 kommentarer:

 1. Sena frukostar med något gott och mättande gillar jag med. Jo halkan är besvärlig, hoppas det gick bra för maken då han traskade iväg. Solig fin vinterdag tio minus. Kramiz Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick jättebra för maken. Det är ju dagsljus på söndagarna då hag åker.

   Radera
 2. Extra god söndagsfrukost! Matte åt också sen frukost för vi var ute först.
  Jag har lekt mullvad och det var tur jag gjorde det på morgonrundan för nu är snart all snö borta igen.
  Lite drygt när man vaknar så mitt i natten och inte kan somna om snabbt igen.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir så här nångong ibland. Vi har ju också tögrader, så vi får se hur länge all den snö vi har är kvar. För min del kan den gärna vara borta imorrn ;-)

   Radera
 3. Mysfrukost! Härligt, vi gillar sportsöndagar här med, matte och husse sitter så bra i soffan då! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra när de sitter still och har en hand ledig till gos :)

   Radera
 4. Matte äter nästan alltid sen frukost på helgerna, eller snarare kombinerad frukost/lunch.
  Härligt med en myssöndag!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR mysigt med sena fukost-luch kombination på söndagarna. Lite synd att det blir så sällan.

   Radera
 5. Snön har sjunkit ihop lite hos oss också nu inpå kvällen, men vi väntar mer imorgon så kanske var det lika bra att den sjönk ihop lite ;)
  Vilken underbart god frukost ni åt idag, här har matte bakat vitlöskbröd som vi ätit alldeles för mycket av, eller vi och vi, matte och husse snarare. Men det var ju tur för då fick jag mer av laxmiddagen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är du väl mätt i magen, din lilla gulliga matvrak ;-)

   Radera