Väderprognos för 5 dagar

fredag 22 juli 2011

Godmorron soliga fredag!

 

17

 

Idag skiner solen igen. Äntligen för igår blev det inget gjort eller målat! Inte ens mina naglar. Vi tittade vidare på Hemliga Armén.

Det betyder 1 dags försening, tyvärr. Visserligen går det undan, när de väl jobbar, men vi behöver vädrets makter på vår sida också.

Det måste målas och färglagren torka, innan maken kan sätta ihop rastgården på nytt och Smulan och Amanda kan njuta av sin nya fina stora rastgård igen.

De har i och för sig accepterat situationen rätt bra till slut, men de provar ibland ändå… bara för säkerhets skull… för tänk om… Men det lär dröja ett tag till. De sover i alla fall på nätterna igen som de snälla Ängel flickor de egentligen är.

Smulan och Amanda kommer att ha ett jätteparty för alla sina vänner för att inviga den nya rastgården.

Inbjudan kommer att finnas här på bloggen när det blir dags. Alla katter som vill är Rött hjärta välkomna!

Dom har ju varit på fest hos bland annat Gustav, Klosterkatterna och Sippo. Det är inte mer än rätt at de får ställa till med en kulig fest.

Vi undrar när Filip dyker upp, men han är säkert på G. Pratar man om trollet… han kom precis!!! Toppen!!! Nu kan de fortsätta med jobbet igen!

 

Ha en härlig fredag!

00025-1 /Julia

4 kommentarer:

 1. Kommer att bli en jamars fin rastgård!
  Ha en underbar fredag ni med. :-)

  SvaraRadera
 2. Här skiner INTE solen idag heller :(
  Är ju kanon att den gör det hos er så att arbetet med stuga o rastgård kan gå framåt :)
  Ska bli jättekul att komma på invigningspartyt när det är klart !!!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det kommer att bli när allt blr klart, och lite försening kan man nog räkna med för ni kommer att stornuta då det är slutfört hela hmörka hösten mm. Rastgården kommer att bli så underbart och vi, Elsa o Kisse kommer till invignigsfesten. Det har de viskat i mitt öra. Kramiz...

  SvaraRadera
 4. Jobbigt att vänta när man har kommit igång, vi ser fram emot invigningsfesten! Nosbuff

  SvaraRadera