Väderprognos för 5 dagar

måndag 25 juli 2011

God kväll vänner!

 

126

Idag blev det ingen målning alls på grund av vädret. Vi får inse att vi blir försenade med några dagar.

Vi gjorde en massa annat istället. Jag har äntligen fått paketet från USA. En jätte låda med 7 mycket väl inpackade ljudböcker att hämta på samma riktiga postkontor som lämnade ut mitt körkort. Det är inte många som finns kvar av dem och de få som finns ligger inte direkt i närheten. Underliga öppettider har de också på grund av sommaren. 08-10 och 15-18. SUCK…

Vi fick ta färdtjänsten dit.

PICT0395

Maken skojade om att här får du en halvmeter med Harry Potter.

Det är J K Rowling’s 7 böcker inläst av Jim Dale på originalspråket.

Dessa är min present till mig själv av en mycket liten del av “guldpengarna”. Det gamla guldet som vi sålde för att kunna fixa till huset. Jag har längtat efter att få höra Harry Potter på engelska. Visserligen har jag de vanliga böckerna, men det ska bli jätteroligt att få höra den engelska versionen. Lite synd att böckerna inte fanns på MP3-CD. Jag letade efter dem på många ställen utan framgång, men det är inget att göra åt.

Smulan och Amanda blev inte lottlösa när vi kom hem efter vår utflykt till posten. Vi gjorde en avstickare till vår vanliga köpcentrum på hemvägen och passade på att köpa lite mer godis åt dem. PICT0396   Nu är deras stora gotteburk fylld till råge. Det var knappt att jag kunde stänga den. De gillar dessa “sticks” i olika smaker jättemycket.

Vi köpte lite godis till grannarnas lilla skällis Zirocco, han får gnaga på några “grisknorr” som han älskar. Sedan köpte vi lite frukt, grönsaker och mjölk med oss också.

Nu ska vi koppla av till några fler avsnitt av Matador.

 

Ha en trevlig måndagskväll!

0011 /Julia

4 kommentarer:

 1. Synd att ni också hade regnigt men som sagt inget man kan göra nått åt.
  Jag älskar också såna där sticks fast då för hund, matte säger att jag blir helt salig när jag får sånt - mums!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Vad trist att det inte blev någon målning men vädret kan vi ju inte göra så mycket åt. Hoppas på bättre imorgon. Det är verkligen en halvmeter Harry Potter, härligt att veta att man har ALLA delarna framför sig att lyssna på! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Synd att ni inte kunde fortsätta med huset idag :(
  Men tur för Smulan o Amanda som fick mer gottis :)
  Dom var verkligen väl inplastade Harry Potter böckerna !
  Jag har läst ut boken The cat who went to Paris nu ikväll. Bara att fortsätta på A Cat Abroad :)
  Hoppas ni får målarväder imorgon !!!

  SvaraRadera
 4. De där godispinnarna såg verkligen läckra ut! Synd att det regnar, för målningens skull, men tur ändå att ni har bra filmer att titta på. Kurr och burr.

  SvaraRadera